Ingyenes felmérés országosan! +36 70 25 83 400

Cserepeslemezes tetőfedés

 • A cserepeslemez több okból kifolyólag is ideális választás lehet, amennyiben tetőfedésre kerülne sor. Ezeket szedtük össze.

 • Ha azon gondolkodik, hogy cserepeslemezzel szeretné befedni otthonát és szeretné megismerni ezen tetőfedőanyag jó tulajdonságait, akkor mindenképpen olvassa el következő cikkünket!

 • A tetőburkolat javítása vagy felújítása bizonyos időközönként elkerülhetetlen, ha azonban elérkeztünk ehhez a ponthoz érdemes elgondolkozni, hogy milyen tetőfedőt válasszunk.

 • A megfelelő tetőrendszer kiválasztása azt jelenti, hogy ez nemcsak a költségkeretéhez, hanem az otthonához legjobban illő tetőtípust választjuk ki.

 • Milyen szempontok alapján válasszunk tetőfedést?

 • A beázás problémájával sajnos nagyon sokunk találkozott már és mindannyian tudjuk, hogy a beázás nem tűr túl sok halogatást. A következőkben útmutatást szeretnénk adni a beázással küzdőknek.

 • A háznak kulcsfontosságú eleme a tető, hiszen ez jelenti az alapvető védelmet az időjárás negatív hatásaival szemben. Ha hosszútávon akarunk számítani a tetőnk nyújtotta védelemre, a tetőfedés műveletét bízzuk tetőfedő bádogos szakemberre!

 • Ahány ház, annyi szokás, és bár nincs ugyanennyi lehetőség a tetőfedés lebonyolítására, azért így is több opció közül válogathatunk. Az alábbiakban összeszedtük, milyen technikái ismertek a tetőfedés műveletének.

 • A tetőfedő bádogos munkák szerepe

 • A tetőburkolat javítása vagy felújítása egy idő után elkerülhetetlen, ám senki sem kezd bele nagy örömmel, mivel sok energiával, kiadással és vesződéssel járhat egy ilyen projekt.

  A cserepeslemezes tetőfedő kényelmes megoldás

  Erre a problémára azonban megoldást jelenthet a cserepeslemez, amivel időt, energiát és akár pénzt is spórolhatunk. A cserepeslemezes burkolatok jó néhány előnnyel bírnak, amik megkönnyíthetik az elsőre bonyolultnak és fárasztónak tűnő tetőfedést.

  A cserepeslemez hosszú élettartammal bír

  A hagyományos cserepekhez képest jóval több, akár 30-40 éves élettartammal bírnak ezek a tetőfedő anyagok. A cserepeslemezek különösen jó ellenálló képességgel bírnak a természet viszontagságaival szemben.

  A könnyű cserepeslemez

  A tetőfedést azonban nem ez a tulajdonsága könnyíti meg jelentősen számunkra, hanem könnyű tömege. Ez csupán azt jelenti, hogy a korábbiaknál kisebb teherbírású lécezés is elegendő lehet, illetve az új cserepeslemez réteget az előző cseréprétegre is egész nyugodtan felszereltethetjük.

  A cserepeslemezes burkolatok további elévülhetetlen érdemei

  Az cserepeslemez széles termékpalettája miatt is válik egyre népszerűbbé, ugyanis nagy színválasztéka miatt esztétikus kiegészítő lehet, könnyedén harmóniába hozhatjuk a környezetével.

  Pozitív tulajdonságainak még mindig nem ért véget a sora, hiszen a lemezek bevonati rendszerüknek köszönhetően nem igényelnek karbantartást, ami egy újabb nagy előny, ha olyan tetőfedőt keresünk, amivel nem kell sokat bajlódnunk a későbbiekben sem.

  Cserepeslemezes tetőfedés

  Forduljon hozzánk bizalommal ha cserepeslemezes tetőfedésre van szüksége. Az egész országban ingyenes a helyszíni felmérés.

 • Ismerje meg jobban a fém tetőfedő anyagokat!

 • A tetőfedő bádogos a cserepeslemez nagy mágusa!

 • Tetőnk megismerése sokkal fontosabb, mint gondolnánk, hiszen enélkül elég kevés esélyünk van arra, hogy időben felfedezzük a különböző sérüléseket rajta.

 • Miért javasolják tetőfedésnél a szakemberek a tetőfóliák alkalmazását? Olvasson tovább és tudjon meg többet a témáról!

 • Üdvözlöm!

  Én vagyok István, a tetőfedő mester, aki kezei közül már több mint 600 tető került ki az elmúlt 32 évben. Ez nem csupán munka számomra, hanem hivatás, amit generációról generációra örököltem családomtól. És most Önnek is szeretném átadni ezt a tudást, tapasztalatot.

  Minden tető egy alkotás számomra

  A tetők építése nem csak a munkám, hanem a szenvedélyem is. Éppen ezért a munkámat végtelen tisztességgel, odaadással és szeretettel végzem, mindig is azt tartottam szem előtt, hogy a tetők, amiket építek, nem csupán házakat koronáznak, hanem biztonságot és otthonosságot is nyújtanak. Ezt a felfogást szeretném átadni Önnek is, és ehhez az első lépés egy személyes találkozó. Országszerte ingyenesen vállalom a felmérést és a tanácsadást is, hiszen fontos számomra, hogy megértsük egymást.

  Szolgáltatásaim

  Minden munkát egyedinek tekintek, és ennek megfelelően kínálok széleskörű szolgáltatásokat:

  • Tetőfedés: Új épületek vagy felújításra váró régi otthonok, minden esetben a tökéletes végeredmény a cél.
  • Ács munkák: A precíz és szakszerű munkavégzés az alapja minden nagyszerű tetőnek.
  • Bádogozás: Minőségi anyagokból készítjük a legtartósabb ereszcsatornákat és tetőlemezeket.
  • Cserepeslemezes tetőfedés: Modern megoldás, amely a hagyományos cserepek szépségét ötvözi a lemez tetők tartósságával.
  • Tető felújítás: A régi tetők újjáélesztése számomra egyfajta művészet.
  • Tetőcsere: Az új tető az újrakezdés szimbóluma, a jövőbe vetett bizalom.
  • Tetőszigetelés: Az energiahatekony otthon elengedhetetlen eleme.
  • Zsindelyezés: Esztétikus és időtálló megoldás.
  • Állókorcos tetőfedés: A hagyományok tisztelete és a modern technológiák ötvözete.
  • Tető beázás megszüntetése: Mert a problémák megoldása is a szakmai tudás része.
  • Ereszcsatorna javítás: Egy jól működő ereszcsatorna a ház élettartamát is növeli.

  Igazi Mesterember

  Munkám során mindig a legmagasabb minőségre törekszem, és ezt mind a munkavégzés, mind az anyagbeszerzés terén is szem előtt tartom. Éppen ezért az alapanyagokat jelentős kedvezménnyel tudom beszerezni - ez nem csak időt, de pénzt is megtakarít Önnek. A felmérés alkalmával pedig pontosan tudom mondani, mennyi idő alatt lesz kész a munka és mennyibe fog kerülni.

  Vállalkozásom célja, hogy minőségi munkával és személyes odafigyeléssel minden ügyfél elégedetten távozzon. Hiszem, hogy a szakmai hozzáértés és a személyes kapcsolat ötvözete kivételes végeredményhez vezet.

  Amennyiben szüksége van egy igazi Mesteremberre, aki ért a szakmájához, szeretettel várom megkeresését!

  Hívjon: +36 70 25 83 400

   

 • A ház felújítása során az egyik legsarkalatosabb pont a tetőfedés ellenőrzése és a tetőfelújítás, ugyanis nagyon sokat számít az ingatlan állapotát tekintve, hogy a tető milyen állapotban van.

 • Mikor házat építünk, sok izgalmas döntés áll előttünk. Ilyen a megfelelő szín kiválasztása is a tetőfedés szempontjából.

 • Mikor a barlangokat felváltották a házak, a lakások falai egyszerre voltak lejtők és falak is. Ez a megoldás napjainkban is elterjedt. A tetőfedés stílusa pedig folyamatosan változott.

 • Mielőtt elérkezne a tetőfedés ideje, érdemes némi előkészületet tennünk azért, hogy aztán zavartalanul folyhassanak a tetőfedő bádogos szakemberek által intézett munkálatok.

 • Többféle anyag létezik, melyekből választhatunk a háztetőt illetően. Az első és legfontosabb, hogy a helyi építési szabályoknak megfeleljünk, de ha nincs megkötve a kezünk, válasszunk okosan. Nincs jó vagy rossz. Mindegyiknek más az előnye és más a hátránya, így azt válasszuk, ami számunkra a legmegfelelőbb mind esztétikai, mind praktikussági szempontból. Az első, hogy válasszuk ki a formáját, ez már le fogja szűkíteni a kört. Ezután jön a szín. Érdemes több tüzépet is felkeresni árajánlat kapcsán, ha már a vásárlásnál tartunk. 

Kérjen ajánlatot!

Amiben segíteni tudunk

Tetőfedés, tetőjavítás, tetőfelújítás, ácsmunkák, bádogosmunkák, tetőcserepezés, cserepezés, tetőfestés, ereszcsatorna szerelés, zsindelyezés, állokorcos tetőfedés, cserepes lemezek, ereszcsatorna tisztítás. Ingyenes felmérés az egész ország területén!

Kérdése van vagy ajánlatot szeretne?

Kérjen visszahívást!

Mesterembereink a lehető leghamarabb visszahívják Önt.
Az egész országban a helyszíni felmérés teljesen díjmentes!