Ingyenes felmérés országosan! +36 70 25 83 400

A tetőburkolat javítása vagy felújítása bizonyos időközönként elkerülhetetlen, ha azonban elérkeztünk ehhez a ponthoz érdemes elgondolkozni, hogy milyen tetőfedőt válasszunk.

A cserepeslemezes tetőfedő

A fárasztó és hosszadalmas tetőfedésre jó megoldást lehet a cserepeslemez, amivel időt, energiát és akár pénzt is spórolhatunk. A cserepeslemezes tetőfedők sok olyan előnnyel bírnak, amik megkönnyíthetik az elsőre bonyolultnak tűnő munkálatokat.

A hosszú élettartamú cserepeslemez

A cserepeslemezes tetőfedők akár 3-4 évtizedes élettartammal is bírhatnak, ezenkívül a cserepeslemezek rendkívüli ellenálló képességgel bírnak a természet viszontagságaival szemben.

A könnyű tömegű cserepeslemez

A tetőfedést azonban nem az előbb említett tulajdonsága könnyíti meg jelentősen számunkra, hanem könnyű tömege. A cserepeslemezek esetében kisebb teherbírású lécezés is elegendő lehet, illetve az új cserepeslemez réteget az előző cseréprétegre is egész nyugodtan felszereltethetjük.

A cserepeslemezes burkolatok további előnyei

A lemezek bevonatuknak köszönhetően nem igényelnek karbantartást, ami óriási előny lehet, ha olyan tetőfedőt keresünk, amivel nem kell különösebben foglalkoznunk a jövőben.

Kérjen ajánlatot!

Amiben segíteni tudunk

Tetőfedés, tetőjavítás, tetőfelújítás, ácsmunkák, bádogosmunkák, tetőcserepezés, cserepezés, tetőfestés, ereszcsatorna szerelés, zsindelyezés, állokorcos tetőfedés, cserepes lemezek, ereszcsatorna tisztítás. Ingyenes felmérés az egész ország területén!

Kérdése van vagy ajánlatot szeretne?

Kérjen visszahívást!

Mesterembereink a lehető leghamarabb visszahívják Önt.
Az egész országban a helyszíni felmérés teljesen díjmentes!