Ingyenes felmérés országosan! +36 70 25 83 400

Ahogy mindenre az otthonunk körül, úgy a tetőre is ráfér a rendszeres karbantartás, javítás.

A tető átvizsgálása - tetőjavítás

Érdemes évente egyszer átvizsgálnunk tetőnk állapotát kívül-belül a hosszú élettartam érdekében. Ne felejtsük el, hogy a tetőszerkezetek állandóan ki vannak téve a környezet viszontagságainak, a viharoknak, a napsütésnek és a szélnek. Nem is véletlen, hogy jó pár alkalommal a természet kárt is tehet a tetőben, sérülhet vagy elmozdulhat.

Az idő vasfoga károsíthatja tetőnket

Ha szerencsénk van, akkor a természet kegyes a fejünket fedő tetőszerkezethez, az idő múlása azonban elkerülhetetlen károkat okoz tetőfedő anyagnak, a cserepek megrepedezhetnek, illetve letöredezhetnek. A sérülések nagy hányadát már kívülről is felfedezhetjük, egyes károk azonban megbújnak, így csak a padlástérből válnak láthatóvá.

A tető sérüléseinek következményei

A tetők sérülései rengeteg negatív következményt eredményezhetnek, amik miatt komoly kellemetlenségek érhetnek minket. Gondoljunk csak a sok háztartásban gondot okozó beázásokra, vagy a szintén jó pár ingatlannál fellépő cserép lecsúszásokról. Ennek és a még sok-sok meg nem említett problémának a gyökere a tetőkből erednek.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha háztetője javításra szorul, minőségi tetőfedőkkel dolgozunk!

Célunk, hogy szakértelmünkkel segítséget nyújthassunk azon ügyfeleinken, akik már találkoztak az ezekhez hasonló problémákkal. Kérjenek ajánlatot és bízzák ránk a munka oroszlánrészét!

Kérjen ajánlatot!

Amiben segíteni tudunk

Tetőfedés, tetőjavítás, tetőfelújítás, ácsmunkák, bádogosmunkák, tetőcserepezés, cserepezés, tetőfestés, ereszcsatorna szerelés, zsindelyezés, állokorcos tetőfedés, cserepes lemezek, ereszcsatorna tisztítás. Ingyenes felmérés az egész ország területén!

Kérdése van vagy ajánlatot szeretne?

Kérjen visszahívást!

Mesterembereink a lehető leghamarabb visszahívják Önt.
Az egész országban a helyszíni felmérés teljesen díjmentes!