Ingyenes felmérés országosan! +36 70 25 83 400

Tetőnk megismerése sokkal fontosabb, mint gondolnánk, hiszen enélkül elég kevés esélyünk van arra, hogy időben felfedezzük a különböző sérüléseket rajta.

A tető fontossága

A tető az otthonunk egyik legfontosabb tényezője, amely megóv minket a vízkároktól és más veszélyektől. Számos anyag és réteg alkotja a tetőt. Ezen anyagok használatának megértése jobban felkészíti Önt arra, hogy észrevegye azokat a károkat, amelyek tetőfedési javítást igényelhetnek.

A tető anyaga

A legtöbb lakossági és kereskedelmi tető bitumenes zsindelyt vagy fémlemezt használ külső rétegként. Ez a felső réteg a leginkább hajlamos a károsodásra, ezért célszerű rendszeresen ellenőrizni állapotát annak biztosítása érdekében, hogy elkerüljük a rozsdásodást vagy egyéb veszélyeket. A bitumenes zsindely általában 15-20 évig, a fém tetőfedés pedig 50-75 évig tart.

A tető szerkezete és szigetelése

A tető "csontjai" fa vagy fém gerendák. Ez a tartószerkezet szilárdan tartja a tetőt erős szél vagy más zord időjárási viszonyok esetén is. A gerendák lehetnek szögletesek vagy laposak, az épület típusától és méretétől függően. A gerendák között találjuk a szigetelést. Számos típusú szigetelés létezik, de a leggyakoribb az üvegszálas szigetelés. A tető szigetelése csapdába ejti a meleg vagy hideg levegőt otthonában, és javítja szerkezetének energiahatékonyságát

Profi tetőszerelés

Segítünk, hogy időben észrevegye a tető károsodásának jeleit. Képzett tetőfedő mestereink megvizsgálják otthona tetejét, és megbízható javítási vagy szerelési szolgáltatásokat kínálunk Önnek és családjának. Védje családját azáltal, hogy szakértőkkel az oldalán kezd bele a tetőfedéssel kapcsolatos projektekbe.

Kérjen ajánlatot!

Amiben segíteni tudunk

Tetőfedés, tetőjavítás, tetőfelújítás, ácsmunkák, bádogosmunkák, tetőcserepezés, cserepezés, tetőfestés, ereszcsatorna szerelés, zsindelyezés, állokorcos tetőfedés, cserepes lemezek, ereszcsatorna tisztítás. Ingyenes felmérés az egész ország területén!

Kérdése van vagy ajánlatot szeretne?

Kérjen visszahívást!

Mesterembereink a lehető leghamarabb visszahívják Önt.
Az egész országban a helyszíni felmérés teljesen díjmentes!