Ingyenes felmérés országosan! +36 70 25 83 400

A beázás problémájával sajnos nagyon sokunk találkozott már és mindannyian tudjuk, hogy a beázás nem tűr túl sok halogatást. A következőkben útmutatást szeretnénk adni a beázással küzdőknek.

A beázás lehetséges okai

Igazság szerint a beázásnak rengeteg oka lehet, legelőször mégis mindenki a tetőszerkezet meghibásodására gondol. A beázást okozhatja többek között vezeték meghibásodás, egy nyitva hagyott csap és más a tetőszerkezethez nem kapcsolódó ok is.

Biztosítás a beázás ellen

Egy beázás különösen jó okot adhat egy lakásbiztosítás megkötésére. Ne felejtsük el azonban, hogy a biztosítók javarésze csak az első kár esetén fizetnek az ügyfeleknek. Fontos megtalálni a beázás okát, majd megjavítani azt, ha nem szeretnénk később komolyabb károkat elszenvedni.

Ha a tetőszerkezet a beázás oka

A beázás problémája leggyakrabban az öreg, kopott tetőszerkezetek esetében lép fel. Ilyenkor a legjobb megoldás a teljes tetőcsere, az új tetők meghibásodásánál azonban elég egy kis javítás, mellyel gyorsan orvosolhatjuk a problémát.

Ne halogassuk a javítást beázás esetén!

A beázásra hatványozottan igaz az, hogy minél előbb keressük meg az okát és javítjuk ki azt, annál kevesebb problémát okoz. Egy beázás a pénztárcánkon kívül a testiépségünket is veszélyeztetheti, ezért is kell fokozottan ügyelnünk annak korrigálására.

Kérjen ajánlatot!

Amiben segíteni tudunk

Tetőfedés, tetőjavítás, tetőfelújítás, ácsmunkák, bádogosmunkák, tetőcserepezés, cserepezés, tetőfestés, ereszcsatorna szerelés, zsindelyezés, állokorcos tetőfedés, cserepes lemezek, ereszcsatorna tisztítás. Ingyenes felmérés az egész ország területén!

Kérdése van vagy ajánlatot szeretne?

Kérjen visszahívást!

Mesterembereink a lehető leghamarabb visszahívják Önt.
Az egész országban a helyszíni felmérés teljesen díjmentes!