Ingyenes felmérés országosan! +36 70 25 83 400

Mielőtt elérkezne a tetőfedés ideje, érdemes némi előkészületet tennünk azért, hogy aztán zavartalanul folyhassanak a tetőfedő bádogos szakemberek által intézett munkálatok.

Tetőfedő Bádogos – Keressünk megfelelő szakembert a tetőfedés elintézéséhez!

Előfordulhat, hogy valaki úgy gondolja, hogy a házi barkácstudományát bevetve önállóan is simán boldogulni fog a tetőfedési munkálatok lebonyolításával, ez azonban a legtöbb esetben óriási tévhit. A szükséges ismeretek és rutin hiányában rengeteg módon foghat ki rajtunk a saját tetőnk, így ha tetőfedéshez készülünk, a legelső és egyben legfontosabb teendőnk egy tetőfedő bádogos szakember felfogadása kell, hogy legyen.

Tetőfedő Bádogos – Válasszuk ki a céljainknak megfelelő tetőfedőanyagot!

Ha sikerült találnunk egy megbízható tetőfedő bádogos szakembert, a második legfontosabb tennivalónk a megfelelő tetőfedőanyag kiválasztása. Ezen a téren több lehetőségünk is van, ugyanis céljainkhoz igazítva készülhet a tetőnk tetőcserépből, cserepeslemezből, bitumenes zsindelyből, de akár palából vagy fémből is. Az ideális tetőfedőanyag kiválasztása a tetőfedésre szánt költségvetéstől és a ház elhelyezkedési régiójától is nagymértékben függ. Azokon a területeken például, ahol gyakoriak a viharok és a nagyobb esőzések, az egyik legjobb választás a betonból készült tetőcserép, ha viszont az alacsonyabb árak felé fordulnánk, akkor a cserepeslemezes tetőfedés lehet jó döntés.

Tetőfedő Bádogos – Válasszunk egy nekünk tetsző tetőszínt!

Nemcsak a tetőfedőanyagot fontos kiválasztanunk a tetőfedés megkezdése előtt, hanem a nekünk tetsző tetőszínt is, ez azonban némileg összetettebb folyamat. Figyelembe kell hozzá vennünk a ház építészeti stílusát, és – hogy ne legyen esztétikai elütés – fontos, hogy a kiválasztott szín egyezzen az ereszcsatornák, a redőnyök és a fali vakolat színével is. Mindemellett meg kell felelnünk bizonyos jogszabályi előírásoknak is a tetőszín kiválasztása közben, emiatt pedig mielőbb kapcsolatba kell lépnünk az építési hatóságokkal. Ha nem vagyunk biztosak abban, milyen tetőszín lenne az ideális tetőnkhöz, egy tetőfedő bádogos szakember ebben is segítségünkre lehet.

Tetőfedő Bádogos – Nézzünk utána a garanciának!

Végül, ám semmiképpen sem utolsósorban a garanciának is érdemes utánanézni a tetőfedés megkezdése előtt. Bármilyen tetőfedőanyagra is essen a választásunk, fontos, hogy ahhoz tartozzon gyártói garancia, hogy ne jelentsen gondot, ha esetleg hibásan kapjuk meg a rendelt árut. Hogy biztosan olyan helyről rendeljünk, ahol jót állnak a minőségért, rendelés előtt kikérhetjük egy tetőfedő bádogos szakember véléményét, vagy akár teljesen rá is bízhatjuk a teendőt.

Kérjen ajánlatot!

Amiben segíteni tudunk

Tetőfedés, tetőjavítás, tetőfelújítás, ácsmunkák, bádogosmunkák, tetőcserepezés, cserepezés, tetőfestés, ereszcsatorna szerelés, zsindelyezés, állokorcos tetőfedés, cserepes lemezek, ereszcsatorna tisztítás. Ingyenes felmérés az egész ország területén!

Kérdése van vagy ajánlatot szeretne?

Kérjen visszahívást!

Mesterembereink a lehető leghamarabb visszahívják Önt.
Az egész országban a helyszíni felmérés teljesen díjmentes!