Ingyenes felmérés országosan! +36 70 25 83 400

Ha azon gondolkodik, hogy cserepeslemezzel szeretné befedni otthonát és szeretné megismerni ezen tetőfedőanyag jó tulajdonságait, akkor mindenképpen olvassa el következő cikkünket!

Mikor használhatunk cserepeslemezt?

Ha cserepeslemezes tetőfedést szeretnénk, akkor érdemes tudnunk néhány nagyon lényeges dolgot a cserepeslemezről. A cserepeslemezes tetőfedést nem alkalmazhatjuk akármilyen tetőn, mert egy bizonyos dőlésszög alatt egyáltalán nem ajánlott ez a tetőfedő. A dőlésszögekkel kapcsolatos kérdésekre szakembereink pontos és szakszerű válasszal szolgálhatnak az érdeklődők számára.

Könnyű tömeg

A cserepeslemez könnyű tömege hatalmas előnyt jelent a tetőfedésnél, hiszen felszerelése és rögzítése más tetőfedőanyagokhoz képest jelentően egyszerűbb. A cserepeslemezek könnyű tömegéből következő másik előnye, hogy sokkal kevésbé terheli meg a tetőszerkezetet más tetőfedő rokonaihoz képest. Ha azt gondoljuk, hogy a könnyű tömeg magában rejti a rosszabb minőség lehetőségét, akkor nagyot tévedünk!

Időtálló

A cserepeslemezek időtállósága megkérdőjelezhetetlen. Könnyű tömege ellenére az egyik legtartósabb és legjobb minőségű tetőfedőanyag. Nagy előnye, hogy nem kell a tisztítására plusz energiákat és időt szentelnünk, mivel a tetőn megtelepedő szennyeződésektől akár egy nyári zápor is megszabadíthatja otthonunkat. Nagyobb esők alkalmával sem kell aggódnunk tetőnk állapotáért, ugyanis a cserepeslemez rendkívül viharálló.

Ha cserepeslemezzel fedné be otthonát...

Amennyiben azon gondolkozik, hogy az építkezés vagy a tetőfelújítás alkalmával cserepeslemezt választana tetőfedésül, akkor a legjobb helyen jár! Bármilyen kérdése merült fel ezen tetőfedővel kapcsolatban, keresse bátran munkatársainkat, minden kérdésére szakszerű választ fog kapni tőlük. Belevágna a munkálatokba? Forduljon hozzánk bizalommal, készséggel állunk rendelkezésére!

Kérjen ajánlatot!

Amiben segíteni tudunk

Tetőfedés, tetőjavítás, tetőfelújítás, ácsmunkák, bádogosmunkák, tetőcserepezés, cserepezés, tetőfestés, ereszcsatorna szerelés, zsindelyezés, állokorcos tetőfedés, cserepes lemezek, ereszcsatorna tisztítás. Ingyenes felmérés az egész ország területén!

Kérdése van vagy ajánlatot szeretne?

Kérjen visszahívást!

Mesterembereink a lehető leghamarabb visszahívják Önt.
Az egész országban a helyszíni felmérés teljesen díjmentes!