Ingyenes felmérés országosan! +36 70 25 83 400

Miért javasolják tetőfedésnél a szakemberek a tetőfóliák alkalmazását? Olvasson tovább és tudjon meg többet a témáról!

Esőbiztos tetőfedők

A mai értelemben esőbiztos tetőfedések, cserép és pala tetőfedők általában megvédik a vízre érzékenyebb tetőrészeket. Előfordulhatnak azonban olyan esetek, amikor még ezek a speciális tetőfedések sem elegendőek. A házunk és a tetőszerkezetünk védelme érdekében hozták létre a tetőfóliákat, amelyek segítségével még nagyobb biztonságban tudhatjuk tetőnk szerkezetét.

Sérülések a tetőn

Bármilyen jó minőségű tetőfedéssel rendelkezik is otthonunk, könnyen megeshet, hogy sérülést szenved a tető valamilyen okból kifolyólag, a víz pedig nem válogat. A víz akármilyen kis sérülésen képes átjutni és befolyni a tetőszerkezet mélyebb rétegeibe, kárt téve ezzel otthonunkban. Ilyen alkalmakkor pedig hű társunk lehet a tetőfólia.

Másodlagos védelem

A tetőfólia tető másodlagos védelmi vonala a természeti viszontagságokságokkal szemben. Amennyiben valamilyen sérülés vagy hiba éktelenkedik tetőnkön, ahol esetleg nedvesség juthat a tetőszerkezetünkbe, a tetőfólia eső vagy hóesés ellen is segítségként szolgálhat. Vízelvezető tulajdonsága révén megóvhatja a nedvességet kevésbé tűrő rétegeket a beázástól.

Tetőfedő szakembert keres.?

Építkezik vagy felújít és még nem talált precíz tetőfedéssel foglalkozó csapatot? Forduljon hozzánk bizalommal! Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére, hívjon minket még ma!

Kérjen ajánlatot!

Amiben segíteni tudunk

Tetőfedés, tetőjavítás, tetőfelújítás, ácsmunkák, bádogosmunkák, tetőcserepezés, cserepezés, tetőfestés, ereszcsatorna szerelés, zsindelyezés, állokorcos tetőfedés, cserepes lemezek, ereszcsatorna tisztítás. Ingyenes felmérés az egész ország területén!

Kérdése van vagy ajánlatot szeretne?

Kérjen visszahívást!

Mesterembereink a lehető leghamarabb visszahívják Önt.
Az egész országban a helyszíni felmérés teljesen díjmentes!