Ingyenes felmérés országosan! +36 70 25 83 400

A ház felújítása során az egyik legsarkalatosabb pont a tetőfedés ellenőrzése és a tetőfelújítás, ugyanis nagyon sokat számít az ingatlan állapotát tekintve, hogy a tető milyen állapotban van.

A cserepeslemez tetőfedés előnyei

Bár a tetőfedés anyaga a saját stílusunktól és az egész utca kinézetétől függ, ezen felül a tető lejtési szöge is nagyban meghatározza a tetőfedő anyagot. Most a cserepeslemez tetőfedés előnyeit írjuk le. A cserepeslemez egy nagyon tartós, strapabíró anyag, ami a tetőnél az időjárási viszontagságok és mechanikai behatások mellett kifejezetten fontos. Ezen felül a cserepeslemez modern hatást kelt, nagyon esztétikus látványt is nyújt.

Mire kell odafigyelni a tetőfedés kivitelezését illetően, ha felújítunk vagy tetőjavítás szükséges?

Amennyiben a tető felújításra szorul, általában a régi tetőfedés anyagát a hibás részeknél teljesen el kell távolítani. Emiatt az új tetőfedő anyagnál figyelembe kell venni a súlyt, hogy a tetőszerkezet elbírja. Amennyiben nem szükséges a régi tetőfedő anyag bontása, csak rétegeljük a tetőfedést, kevesebb hulladék termelődik, azonban ezt fel kell mérni.

Mennyi idő a teljes tetőfedés csere?

Egy átlagos méretű háznál egy profin kivitelezett tetőfedés csere 3-4 napot vesz igénybe a régi tetőcserepek és zsindelyek eltávolításával együtt.

Keressen minket bizalommal tetőfedés céljából

Amennyiben a tetőfedés cserére szorul és profi szakemberrel szeretné elvégeztetni a munkát, keressen minket bizalommal!

Kérjen ajánlatot!

Amiben segíteni tudunk

Tetőfedés, tetőjavítás, tetőfelújítás, ácsmunkák, bádogosmunkák, tetőcserepezés, cserepezés, tetőfestés, ereszcsatorna szerelés, zsindelyezés, állokorcos tetőfedés, cserepes lemezek, ereszcsatorna tisztítás. Ingyenes felmérés az egész ország területén!

Kérdése van vagy ajánlatot szeretne?

Kérjen visszahívást!

Mesterembereink a lehető leghamarabb visszahívják Önt.
Az egész országban a helyszíni felmérés teljesen díjmentes!