Ingyenes felmérés országosan! +36 70 25 83 400

A megfelelő tetőrendszer kiválasztása azt jelenti, hogy ez nemcsak a költségkeretéhez, hanem az otthonához legjobban illő tetőtípust választjuk ki.

A fémtetőket általában a leghosszabb ideig tartó tetőfedő rendszernek tekintik a három elsődleges típus közül. Vannak fémtetők, amelyek képesek lehetnek a jósolt élettartamukon felül még 50 évig védeni otthonunkat, ha megfelelően telepítik és karbantartják őket. Nem minden fémtető egyforma. Különböző hosszúságú, formájú és anyagú tetőpanelek vannak, a panelek különböző szelvényei és különböző típusú rögzítő rendszerek kapcsolják őket az épülethez. Ezek a tényezők hatással lehetnek a tető minőségére.

Könnyű karbantartás

A fémtetők nagyon sokáig óvják otthonunkat, cserébe viszont rendszeres karbantartást igényelnek. Az álló varratú fémtetők, amelyek valamivel drágábbak, mint az alternatív, szabadon rögzíthető rögzítő rendszerek, könnyebben karbantarthatók. Az exponált kötőelemek hajlamosak leromlani vagy lazulni az épület tágulása és összehúzódása révén. Ez könnyen szivárgáshoz vezethet, ha rendszeresen nem figyelik rá és nem foglalkoznak vele.

A fémtetők változatosak és tartósak

A fémtetők elegáns, csúcskategóriás megjelenésűek és egyedi színezésűek lehetnek különböző bevonatok és festékek révén. Gyakorlatilag bármilyen színű és típusú otthonhoz tökéletes megoldás lehet egy jól megválasztott fémtető. A fémtetők rendkívül ellenállóak lehetnek az UV, eső, hó és penész ellen, a fém továbbá nem éghető és tűzálló. Ezen tulajdonságainak köszönhetően a fémtetők nagyon tartósak.

Telepítési költség

A magasabb kategóriájú fém tetőfedő rendszerek nagyobb beruházást igényelhetnek a telepítéskor. Ez mind az anyagköltségnek, mind annak a munkaigényes folyamatnak köszönhető, amely a munka megfelelő elvégzéséhez szükséges. Idővel azonban a befektetés könnyedén megtérülhet, ha jól karbantartják a tetőt.

A fémtetők zajosak lehetnek

A fémtetők esetében különösen kell figyelni a szigetelésre, de nem feltétlen a hő megtartása miatt. Az eső és a jégeső túlzott zajt okozhat a fémtetőkön, ha nincsenek megfelelően szigetelve. Ha fémtető óvja otthonunkat az időjárás viszontagságaitól, akkor érdemes olyan szigetelést választanunk, amely a zavaró hangokat sem engedi be otthonunkba.

Kérjen ajánlatot!

Amiben segíteni tudunk

Tetőfedés, tetőjavítás, tetőfelújítás, ácsmunkák, bádogosmunkák, tetőcserepezés, cserepezés, tetőfestés, ereszcsatorna szerelés, zsindelyezés, állokorcos tetőfedés, cserepes lemezek, ereszcsatorna tisztítás. Ingyenes felmérés az egész ország területén!

Kérdése van vagy ajánlatot szeretne?

Kérjen visszahívást!

Mesterembereink a lehető leghamarabb visszahívják Önt.
Az egész országban a helyszíni felmérés teljesen díjmentes!