Ingyenes felmérés országosan! +36 70 25 83 400

Ismerje meg jobban a fém tetőfedő anyagokat!

A tetőszerkezetek problémái

A tetőszerkezetnél megjelenő problémák minden háztulajdonosnak gondot fognak okozni. Rengeteg idő előtti tetőfedési probléma azonban elkerülhető az esetleges javítási igények éves ellenőrzésével. Vagy egy új tető beépítése, ha lakásfelújítási építkezést hajtanak végre. Néhány új tetőfedő termék kivételével a tetőfedők és a tetőszerelési technikák nagyjából ugyanazok maradtak az elmúlt 20 vagy 30 évben; természetesen az infláció miatt megnövekedett költségek kivételével.

Fém tetőfedés

A fém tetőfedés egyre népszerűbb annak a ténynek köszönhetően, hogy megfelelő karbantartás esetén a minőségi fém tetőfedés akár 50-100 évig is kitarthat. Azokon a területeken, ahol nagy az éves hófelhalmozódás, ez a tetőfedés különösen népszerű a hóhullás jellemzői miatt; csökkenti a tető beomlásának veszélyét apró hóterhelés esetén. 

Acél tetőfedés

Évtizedekkel ezelőtt az acél tetőfedés az alumínium versenytársaként került piacra. Jó minőségű, könnyű termék volt, és olcsóbb, mint más fémek, de a festéke hajlamos volt a kopásra, és a korrózió is problémát jelentett. A mai acéltetőket vagy PVC polimer, vagy fémötvözet, például cink / alumínium borítja. Az alumíniumhoz hasonlóan az acéltermék is csempe formában van.

Réz tetőfedés

Ha a költségek nem okoznak gondot Önnek, akkor a réz a tökéletes tetőfedőanyag az Ön számára. Európában több ezer székesegyháznak és kormányzati épületeknek van réztetője, amelyek több, mint egy évszázada ellenálltak az elemeknek. A réztetőket nem kell festeni, mert idővel gyönyörű zöldeskékké oxidálódik, amelyet mindannyian olyan jól ismerünk.

Kérjen ajánlatot!

Amiben segíteni tudunk

Tetőfedés, tetőjavítás, tetőfelújítás, ácsmunkák, bádogosmunkák, tetőcserepezés, cserepezés, tetőfestés, ereszcsatorna szerelés, zsindelyezés, állokorcos tetőfedés, cserepes lemezek, ereszcsatorna tisztítás. Ingyenes felmérés az egész ország területén!

Kérdése van vagy ajánlatot szeretne?

Kérjen visszahívást!

Mesterembereink a lehető leghamarabb visszahívják Önt.
Az egész országban a helyszíni felmérés teljesen díjmentes!