Ingyenes felmérés országosan! +36 70 25 83 400

A háznak kulcsfontosságú eleme a tető, hiszen ez jelenti az alapvető védelmet az időjárás negatív hatásaival szemben. Ha hosszútávon akarunk számítani a tetőnk nyújtotta védelemre, a tetőfedés műveletét bízzuk tetőfedő bádogos szakemberre!

A szakszerű tetőfedés tartós tetőt eredményez

Alighanem kevés olyan ember akad, aki az előírtnál több alkalommal szeretné javíttatni, felújíttatni esetleg lecseréltetni tetőjét, ez a veszély viszont jelentős mértékben fenyegeti azokat, akik a kezdetekkor nem szakszerű körülmények között intézik a tetőfedés lebonyolítását, és helyette valamilyen alternatív megoldást választanak a spórolás jegyében. Fontos azonban tudnunk, hogy egy szakszerűen intézett tetőfedés által hosszútávon sokkal többet spórolhatunk, hiszen az eredménye egy tartós és megbízható tető lesz, melynek javíttatására csak az átlagos rendszerességgel kell majd sort kerítenünk.

A szakszerű tetőfedés révén tetőnk ellenáll az időjárás negatív hatásainak

A jó tető egyik legfontosabb ismérve az is, hogy magasfokú ellenállást tanúsít az időjárás negatív hatásaival szemben. Legyen szó erős UV-sugárzásról, agresszív széllökésekről, masszív esőzésekről, illetve a folyamatos hőmérsékletingadozásról, a szakszerűen telepített tetőnek minden körülmények között állnia kell a megpróbáltatásokat. Ennek alapvető feltétele, hogy a tetőfedés szakember által legyen elvégezve.

A szakszerű tetőfedés eredményeként kapott tető nem ázik be

A szakszerűen intézett tetőfedés eredményeképpen kapott tető többek között azért is tartós és ellenálló, mert megfelelően szigetel. Mindemellett jó a szellőzése is, így meggátolja a penészesedést, és a tetővel kapcsolatos legnagyobb problémát, a beázást. Ahhoz, hogy életünket ne nehezítse meg egy tetőbeázás, mindenképpen fontos, hogy a tetőfedés egy ehhez értő tetőfedő bádogos szakember által legyen elvégezve.

A szakszerű tetőfedés többféle tetőfedőanyaggal is történhet

Ahány ház, annyi szokás, és majdnem ugyanennyi tetőfedőanyag, amellyel a tetőfedés művelete lebonyolítható. Egy jó tető nemcsak kerámia- vagy betoncserépből készülhet, hanem bitumenes zsindelyből, cserepeslemezből, trapézlemezből és korcolt lemezből is. Bármelyik mellett is döntünk, csakis akkor számíthatunk megbízható és jó tetőre, ha a tetőfedés lebonyolítását szakemberre bízzuk.

Kérjen ajánlatot!

Amiben segíteni tudunk

Tetőfedés, tetőjavítás, tetőfelújítás, ácsmunkák, bádogosmunkák, tetőcserepezés, cserepezés, tetőfestés, ereszcsatorna szerelés, zsindelyezés, állokorcos tetőfedés, cserepes lemezek, ereszcsatorna tisztítás. Ingyenes felmérés az egész ország területén!

Kérdése van vagy ajánlatot szeretne?

Kérjen visszahívást!

Mesterembereink a lehető leghamarabb visszahívják Önt.
Az egész országban a helyszíni felmérés teljesen díjmentes!