Ingyenes felmérés országosan! +36 70 25 83 400

A cserepeslemez több okból kifolyólag is ideális választás lehet, amennyiben tetőfedésre kerülne sor. Ezeket szedtük össze.

A cserepeslemez súlya pehelykönnyű

A cserepeslemez magasan az egyik legkönnyebb tetőfedőanyag, súly tekintetében például a tetőcserép labdába sem rúghat mellette. A cserepeslemez négyzetméterenként 5kg-os súlyát a tetőszerkezetünk is maximálisan értékelni fogja, hiszen teherbíróképességét így még egy komolyabb hóréteg lerakódása sem fogja majd kikezdeni.

A cserepeslemez ellenáll az időjárás hatásainak és a szennyeződéseknek is

A cserepeslemez révén létrehozott tető hatalmas előnye a sima felülete, ugyanis ennek köszönhetően mind a mohát, mind pedig a másfajta szennyeződéseket hatékonyan taszítja. Amennyiben a cserepeslemez mellett tesszük le a voksunkat a tetőfedés folyamán, nemcsak a koszolódás, hanem az időjárás hatásai miatt sem kell aggódnunk, ugyanis a cserepeslemez ezekkel szemben is kiválóan állja a sarat. A cserepeslemez vízálló, így nem szívja magába az esővizet, ezáltal pedig a fagykárok sem fognak problémát jelenteni.

A cserepeslemez stílusos, felrakása pedig egyszerű

A cserepeslemez elérhető a hagyományos tetőcseréphatású kivitelezésben, ám modernebb típusai is léteznek, melyek közül a matt bevonatú cserepeslemez igazán stílusos külsőt biztosíthat házunknak. A cserepeslemez felrakása sem egy bonyolult folyamat, hiszen szerelése könnyű és időhatékony. Ha úgy döntünk, hogy cserepeslemez kerül a tetőnkre, nem kell sokat várnunk ahhoz, hogy elérjük a kívánt végeredményt.

A cserepeslemez ára kedvező

Végül, de nem utolsósorban muszáj beszélnünk a cserepeslemez áráról is, mely sok más tetőfedőanyaggal ellentétben meglepően kedvezőnek mondható. A cserepeslemez persze nemcsak viszonylag jó ára miatt lehet gazdaságos döntés egy tetőfedéshez, hanem amiatt is, hogy az egyszerű szerelhetőségének köszönhetően gyakorlatilag nincs vele anyagveszteség. Ez lehetővé teszi, hogy pontosabban tudjunk számolni a tetőfedési munkálatokkal járó költségekkel.

Kérjen ajánlatot!

Amiben segíteni tudunk

Tetőfedés, tetőjavítás, tetőfelújítás, ácsmunkák, bádogosmunkák, tetőcserepezés, cserepezés, tetőfestés, ereszcsatorna szerelés, zsindelyezés, állokorcos tetőfedés, cserepes lemezek, ereszcsatorna tisztítás. Ingyenes felmérés az egész ország területén!

Kérdése van vagy ajánlatot szeretne?

Kérjen visszahívást!

Mesterembereink a lehető leghamarabb visszahívják Önt.
Az egész országban a helyszíni felmérés teljesen díjmentes!