Ingyenes felmérés országosan! +36 70 25 83 400

Milyen szempontok alapján válasszunk tetőfedést?

Megfelelő kiválasztás, telepítés és karbantartás esetén a tetőszerkezetek évtizedes védelmet nyújtanak ingatlanának. A gondoskodást és az odaadó figyelmet minden tetőszerkezet meghálálja az évtizedek során, így érdemes mozgósítani energiáinkat. A következő néhány sorban adunk pár tippet, amivel meghosszabbíthatja tetőszerkezetének élettartamát!

Találja meg a tökéletes tetőt!

Ha új tetőt telepít az ingatlanára, akkor a legjobb, ha nem sieti a kiválasztási folyamatot. Egyáltalán nem mindegy ugyanis, hogy a különböző dőlésszöggel rendelkező tetőkhöz milyen tetőfedést választunk. Mi azt javasoljuk, hogy a tetőfedés kiválasztáshoz kérje szakember segítségét, aki megkönnyítheti a tetőfedés kiválasztásának procedúráját.

A tető szellőzése

A szellőzés, a szellőzőrendszer kritikus tényező a penész és más gombák megelőzésében, illetve a hőmérsékletingadozások csökkentésében, ezért különösen ügyeljen arra, hogy olyan szakembert bízzon meg tetőfedése telepítésével, aki kellő mértékben megbízható és szakképzett. A nem jó szellőzéssel ellátott otthonok rövid idő alatt komoly károkat szenvedhetnek el.

Hosszantartó tetőfedés

Ahogy általában mindenkinek, így valószínűleg Önnek is kiemelten fontos a tetőfedés tartóssága. A tetőfedőanyagok a várható élettartam széles spektrumban változhatnak; a bitumenes tetők várható élettartama például 10-15 év, míg a fémtetők akár öt évtizedig is eltarthatnak. Az Ön és tetőfedő szakembere feladata megtalálni az Önnek és családjának tökéletes élettartamú tetőfedést!

 

Kérjen ajánlatot!

Amiben segíteni tudunk

Tetőfedés, tetőjavítás, tetőfelújítás, ácsmunkák, bádogosmunkák, tetőcserepezés, cserepezés, tetőfestés, ereszcsatorna szerelés, zsindelyezés, állokorcos tetőfedés, cserepes lemezek, ereszcsatorna tisztítás. Ingyenes felmérés az egész ország területén!

Kérdése van vagy ajánlatot szeretne?

Kérjen visszahívást!

Mesterembereink a lehető leghamarabb visszahívják Önt.
Az egész országban a helyszíni felmérés teljesen díjmentes!