Ingyenes felmérés országosan! +36 70 25 83 400

Állókorcos tetőfedés

 • Milyen szempontok alapján válasszunk tetőfedést?

 • Ahány ház, annyi szokás, és bár nincs ugyanennyi lehetőség a tetőfedés lebonyolítására, azért így is több opció közül válogathatunk. Az alábbiakban összeszedtük, milyen technikái ismertek a tetőfedés műveletének.

 • Az állókorcos tetőfedés az egyik legrégebbi technológia, amely nem véletlenül olyan népszerű napjainkban is, hiszen illik a hagyományos és a modern formákhoz egyaránt.

  Milyen az állókorcos tetőfedés?

  Az állókorcos tetőfedés állhat egyszeres és kettős állókorcból. Gépek használatával az egyébként sem túl hosszú kivitelezési időt is csökkenthetjük. Az állókorcok az átlagos tetőfedő anyagoknál alacsonyabb magassággal rendelkeznek, ami szabályos, modern, könnyed és légies külsőt kölcsönöz a tetőnknek.

  Az állókorcos tetőfedő modern külsőt kölcsönöz

  Amellett, hogy egy laza és modern kinézetet eredményez az épületeknek, hangsúlyos építészeti eszköz is. Ez a tetőfedő a bonyolultabb formájú épületeken fejlettséget, komoly technológiát tükröz.

  Az állókorcos tetőfedés jóban-rosszban velünk marad

  Az állókorcos tetőfedés különösen szerencsés választás nagyobb méretű tetők lefedésére, továbbá megállja a helyét zord időjárási körülmények esetén, erős szélben, heves esőben, hóviharban is akár.

  Az állókorcos tetőfedés ma már hagyományosnak számító rendszer, mely nagyon széles körben elterjedt világszerte. Az előbbiekben már említettük, de hatalmas előnye a maximális szélállósága, ami szinte teljesen egyedülálló, azonban célszerű a széliránnyal ellentétes korcolású lemezt beépíteni, ugyanis így elkerülhetjük a nedvesség bejutását a tetőszerkezetbe.

  Az állókorcos tetőfedés további előnyei

  Ez a tetőfedő anyag is az egyszerűen és gyorsan kezelhető anyagok közé tartozik. Továbbá még egy elévülhetetlen érdeme, hogy nagyon költséghatékony megoldás. Kiváló összetételének köszönhetően nagyon jól alakítható, könnyű hajlítani is. Ne feledkezzünk meg az esztétikai oldaláról sem, ma már ez a tetőfedő is rengeteg színben megtalálható.

 • Üdvözlöm!

  Én vagyok István, a tetőfedő mester, aki kezei közül már több mint 600 tető került ki az elmúlt 32 évben. Ez nem csupán munka számomra, hanem hivatás, amit generációról generációra örököltem családomtól. És most Önnek is szeretném átadni ezt a tudást, tapasztalatot.

  Minden tető egy alkotás számomra

  A tetők építése nem csak a munkám, hanem a szenvedélyem is. Éppen ezért a munkámat végtelen tisztességgel, odaadással és szeretettel végzem, mindig is azt tartottam szem előtt, hogy a tetők, amiket építek, nem csupán házakat koronáznak, hanem biztonságot és otthonosságot is nyújtanak. Ezt a felfogást szeretném átadni Önnek is, és ehhez az első lépés egy személyes találkozó. Országszerte ingyenesen vállalom a felmérést és a tanácsadást is, hiszen fontos számomra, hogy megértsük egymást.

  Szolgáltatásaim

  Minden munkát egyedinek tekintek, és ennek megfelelően kínálok széleskörű szolgáltatásokat:

  • Tetőfedés: Új épületek vagy felújításra váró régi otthonok, minden esetben a tökéletes végeredmény a cél.
  • Ács munkák: A precíz és szakszerű munkavégzés az alapja minden nagyszerű tetőnek.
  • Bádogozás: Minőségi anyagokból készítjük a legtartósabb ereszcsatornákat és tetőlemezeket.
  • Cserepeslemezes tetőfedés: Modern megoldás, amely a hagyományos cserepek szépségét ötvözi a lemez tetők tartósságával.
  • Tető felújítás: A régi tetők újjáélesztése számomra egyfajta művészet.
  • Tetőcsere: Az új tető az újrakezdés szimbóluma, a jövőbe vetett bizalom.
  • Tetőszigetelés: Az energiahatekony otthon elengedhetetlen eleme.
  • Zsindelyezés: Esztétikus és időtálló megoldás.
  • Állókorcos tetőfedés: A hagyományok tisztelete és a modern technológiák ötvözete.
  • Tető beázás megszüntetése: Mert a problémák megoldása is a szakmai tudás része.
  • Ereszcsatorna javítás: Egy jól működő ereszcsatorna a ház élettartamát is növeli.

  Igazi Mesterember

  Munkám során mindig a legmagasabb minőségre törekszem, és ezt mind a munkavégzés, mind az anyagbeszerzés terén is szem előtt tartom. Éppen ezért az alapanyagokat jelentős kedvezménnyel tudom beszerezni - ez nem csak időt, de pénzt is megtakarít Önnek. A felmérés alkalmával pedig pontosan tudom mondani, mennyi idő alatt lesz kész a munka és mennyibe fog kerülni.

  Vállalkozásom célja, hogy minőségi munkával és személyes odafigyeléssel minden ügyfél elégedetten távozzon. Hiszem, hogy a szakmai hozzáértés és a személyes kapcsolat ötvözete kivételes végeredményhez vezet.

  Amennyiben szüksége van egy igazi Mesteremberre, aki ért a szakmájához, szeretettel várom megkeresését!

  Hívjon: +36 70 25 83 400

   

 • Az állókarcos tetőfedés sokak által méltán kedvelt tetőfedési forma, melyet minden tetőfedő bádogos szakember is bátran ajánl. De miért? Cikkünkben választ adunk erre a kérdésre:

 • Tudja, hogy miért is olyan fontos megbízható szakemberre bízni a tetőfedéssel kapcsolatos munkálatokat? Ha nem, akkor tartson velünk a következő néhány sor erejéig!

Kérjen ajánlatot!

Amiben segíteni tudunk

Tetőfedés, tetőjavítás, tetőfelújítás, ácsmunkák, bádogosmunkák, tetőcserepezés, cserepezés, tetőfestés, ereszcsatorna szerelés, zsindelyezés, állokorcos tetőfedés, cserepes lemezek, ereszcsatorna tisztítás. Ingyenes felmérés az egész ország területén!

Kérdése van vagy ajánlatot szeretne?

Kérjen visszahívást!

Mesterembereink a lehető leghamarabb visszahívják Önt.
Az egész országban a helyszíni felmérés teljesen díjmentes!