Ingyenes felmérés országosan! +36 70 25 83 400

Tudja, hogy miért is olyan fontos megbízható szakemberre bízni a tetőfedéssel kapcsolatos munkálatokat? Ha nem, akkor tartson velünk a következő néhány sor erejéig!

A tető fontossága

A tető olyan lehet, mint otthona sok más része, könnyen figyelmen kívül hagyható, amíg probléma nem merül fel, ezután kiemelt fontosságúvá válik. A tető akkor is kiemelt fontosságúvá válhat, ha otthonában átalakítást végez, vagy ha utómunkálatokat hajt végre. A tetőfedésnek többféle típusa létezik, de mindegyik ugyanazt a célt szolgálja, hogy mindent szárazon tartson.

Minden tető ugyanazért felel

A tetőnek vízállónak kell lennie, illetve arról is gondoskodnia kell, hogy elmozdítsa tartószerkezetről a vizet, így nem halmozódik fel és nem okoz túl nagy súlyt számára. A tetők mindegyike hasonló, de nagyon különböző is lehet. Ez az egyedülálló képesség az, ami az otthonoknak különböző megjelenést és különböző típusú építészetet kölcsönöz.

Felújítana?

A tető sok hajlásszögű lehet, sík vagy változó szögű. Minden tetőre igaz, hogy vízállóak, burkolatuk az eső, a hó és az egyéb nedvesség elvezetésére szolgál. A legáltalánosabb tetőfedési típusok javítása vagy cseréje általában viszonylag egyszerű a megfelelő felszereléssel rendelkező profi vállalkozó számára. Számos dolgot érdemes figyelembe venni, mint tetőfedő javítással vagy tetőszereléssel rendelkező projektgazda.

Forduljon hozzánk bizalommal!

Mindenekelőtt győződjön meg arról, hogy mit akar elérni. Teljes átépítési munkára van szüksége? Hány réteg tetőfedő anyag van a tetőn? Van-e valamilyen mögöttes kár, amelyet meg kell javítani az új anyag alkalmazása előtt? Ha nem biztos dolgában, keresse munkatársainkat, akik készséggel válaszolnak minden tetőfedéssel kapcsolatos kérdésükre.

Kérjen ajánlatot!

Amiben segíteni tudunk

Tetőfedés, tetőjavítás, tetőfelújítás, ácsmunkák, bádogosmunkák, tetőcserepezés, cserepezés, tetőfestés, ereszcsatorna szerelés, zsindelyezés, állokorcos tetőfedés, cserepes lemezek, ereszcsatorna tisztítás. Ingyenes felmérés az egész ország területén!

Kérdése van vagy ajánlatot szeretne?

Kérjen visszahívást!

Mesterembereink a lehető leghamarabb visszahívják Önt.
Az egész országban a helyszíni felmérés teljesen díjmentes!