Ingyenes felmérés országosan! +36 70 25 83 400

Az állókarcos tetőfedés sokak által méltán kedvelt tetőfedési forma, melyet minden tetőfedő bádogos szakember is bátran ajánl. De miért? Cikkünkben választ adunk erre a kérdésre:

Az állókorcos tetőfedés, mely a tetőfedő bádogos kedvence

Talán meglepő, de akárcsak az élet szinte minden területén, tetőfedés szempontjából is nagy technológiai fejlődés történt az elmúlt évtizedekben, mely egyik meglepő előrelépése nem más volt, mint az állókorcolt lemezzel történő tetőfedés. Ez a fajta módszer nem véletlenül nyerte el a tetőfedő bádogos szakemberek szívét, hiszen egy meglehetősen könnyű, és szerethető tetőburkolási fajátról van szó, melynek érdekessége, hogy az összes technika közül a legrégebbiként tartják számon.

A tetőfedő bádogos szakterülete: az állókorcos tetőfedés 

Számos előnnyel bírnak az állókorcolt lemezes tetők, melyek közül az egyik nem más, minthogy rugalmasan alakíthatóak ki bármilyen épületre. Legyen szó ugyanis történelmi szempontból is jelentős épületről, egy régies templomról, vagy egy minimalista stílusú modern családiházról, a tetőfedő bádogos bármelyikre, gond nélkül fel tudja installálni az állókorcolt lemezeket. Összefoglalva tehát: az állókorcos tetőfedés tökéletes választás akkor, ha egyedi igényeink és elképzeléseink vannak tetőszerkezetünkkel kapcsolatban.

Az állókorcos tetőfedés, melyet egy profi tetőfedő bádogos is ajánl

Az állókorcos tetőfedés rengeteg előnyös tulajdonsággal bír, közülük az egyik pedig nem más, minthogy rengeteg megoldásban felhelyezhetőek bármely tetőre, mely így lehetővé teszi ezt a fajta tetőszerkezetet, hogy bármilyen tetőtípuson megállják a helyüket. Ugyanis az állókorcolt tetőlemezeknek nem akadály sem a sík, sem a kúpos, sem az íves és sem a homorú tetőforma, így, ha tetőfedésre kerül sor, a tetőfedő bádogos szakember bátran ajánlja ezt a fajta tetőburkolat típust mindenki számára. Arról pedig nem is beszélve, hogy az állókorcos tetők rendkívül jól bírják a szélsőséges időjárási viszontagságokat, mely tulajdonsággal az jár, hogy vízzáróságuk az összes tetőtípus közül a legjobb.

A tetőfedő bádogos munkafolyamata állókorcolt lemezekkel

Az állókorcolt lemezek másik remek tulajdonsága, hogy tetőfedés szempontjából kivitelezésük nagyon egyszerű, hiszen a cserepeslemezekhez hasonlóan az állókorcolt lemezek is nagyon könnyűek, pontosabban nem nehezebbek, mint 5 kg/nm. Ezen előnye mellett tetszőleges hosszúságúak, mely lehetővé teszi, hogy felhasználásuk környezetbarát legyen, hiszen ezzel a tetőfedő bádogos jóval kevesebb hulladékot termel annak köszönhetően, hogy a lemezek mérete kedv és igény szerint variálható, tetőszerkezettől és munkafolyamattól függően.

Kérjen ajánlatot!

Amiben segíteni tudunk

Tetőfedés, tetőjavítás, tetőfelújítás, ácsmunkák, bádogosmunkák, tetőcserepezés, cserepezés, tetőfestés, ereszcsatorna szerelés, zsindelyezés, állokorcos tetőfedés, cserepes lemezek, ereszcsatorna tisztítás. Ingyenes felmérés az egész ország területén!

Kérdése van vagy ajánlatot szeretne?

Kérjen visszahívást!

Mesterembereink a lehető leghamarabb visszahívják Önt.
Az egész országban a helyszíni felmérés teljesen díjmentes!