Ingyenes felmérés országosan! +36 70 25 83 400

Betoncserép tetőfedés

 • A túl gyakori karbantartás elkerülése végett fontos, hogy minőségi anyagból készüljön a tetőfedés, és ugyanennyire fontos, hogy megfelelő szakemberre bízzuk azt.

  A tetőfedés megtervezése

  Mindenek előtt a legfontosabb, hogy kiválasszuk, milyen típusú tetőfedés az, ami nekünk a legjobban tetszik. Persze, ha csupán felújítunk, korlátozottak a lehetőségeink. Tudunk választani lapostetőt, magastetőt, azon belül nyeregtetőt, sátortetőt, kontytetőt és még sorolhatnánk. Ha napelem vagy napkollektor is beépítésre fog kerülni, szintén csökken a lehetőségek száma.

  A tetőfedés faanyaga

  A tetőfedés fedélszerkezete általában fa, de készülhet fémből vagy vasbetonból is. A jó minőségű faanyag szintén elengedhetetlen, ugyanis ez fogja tartani a cserepek súlyát, valamint, ha úgy adódik a havat és a jeget is, ezen kívül a szélviharoknak is tudnia kell ellenállni.

  Kerámia vagy betoncserép tetőfedés?

  Nem elég, hogy el kell döntenünk a tetőfedés formáját és színét, de még az anyagát is ki kell választani. A kerámia cserép számtalan színben kapható, valamint a páraáteresztő képessége is kiváló. A minőségi alapanyag minden esetben fontos.

  A tetőfedés minősége és a szakember munkája

  A tetőfedés minőségét a tetőfedő szakember munkája nagyban befolyásolja, így mindenképp bízza szakemberre azt.

 • A beton tetőcserép nagyon időtálló anyagból készül és nagyon sok előnnyel jár. A tető nagyban meghatározza otthona stílusát.

 • A tetőcserepes tetőfedés alkalmával beton és kerámia alapanyagú cserepekkel is történhet a munkavégzés, mindegyiknek más előnyös tulajdonságai vannak.

 • Biztos, hogy nem szeretnénk gyakran karbantartani tetőnket, ezért fontos, hogy minőségi anyagból és megfelelő tetőfedő szakemberrel végezzük a munkát építkezésnél vagy felújításnál.

Kérjen ajánlatot!

Amiben segíteni tudunk

Tetőfedés, tetőjavítás, tetőfelújítás, ácsmunkák, bádogosmunkák, tetőcserepezés, cserepezés, tetőfestés, ereszcsatorna szerelés, zsindelyezés, állokorcos tetőfedés, cserepes lemezek, ereszcsatorna tisztítás. Ingyenes felmérés az egész ország területén!

Kérdése van vagy ajánlatot szeretne?

Kérjen visszahívást!

Mesterembereink a lehető leghamarabb visszahívják Önt.
Az egész országban a helyszíni felmérés teljesen díjmentes!