Ingyenes felmérés országosan! +36 70 25 83 400

A beton tetőcserép nagyon időtálló anyagból készül és nagyon sok előnnyel jár. A tető nagyban meghatározza otthona stílusát.

A beton tetőcserép élettartama

A tetőcserép kiválasztásnál fontos szem előtt tartani, hogy milyen élettartamot ígérnek az adott tetőfedő anyagnak és az mennyire ellenáll az időjárásnak, illetve esztétikailag mennyire vagyunk vele elégedettek. A tetőcserép gyártók 10-20 éves garanciát vállaltak a tetőcserép minőségére, ami ma már akár 50 év, mivel a vízzáró és fagyálló képességeik jelentősen javultak. A beton tetőcserép esetében akár 80-100 évre is lehet tervezni.

Ellenálló beton tetőcserép

A beton tetőcserép nagyon jól ellenál a viharoknak és a szélnek is, valamint a nagy tömegű hóval és jéggel is megbirkózik, mivel teherbírása kiváló. Ez az egyik legfontosabb szempont a tetőfedés kiválasztása során. A színtartóssága is nagyon jó, mivel az UV-sugárzás nem tesz benne kárt.

A beton tetőcserép ellenségeit is könnyedén legyőzi

A tetőcserepeknek ellen kell állnia a hőmérséklet-ingadozásnak, az erős szélnek, a jégesőnek, a tűző napsütésnek, majd a hatalmas viharoknak, a téli havazásnak és a fagyoknak is. Ezen behatásoknak a beton tetőcserép strapabírósága és minősége mellett a megfelelő felületkezelés a legjobb ellenállója.

A beton tetőcserép felületkezelése

A felületkezelés taszítja a szennyeződéseket is, ami által kevésbé jön létre a mohásodás, valamint a nagyobb mennyiségű füstgáz lerakódásával és maró, fakító hatásával szemben ellenállóbb lesz. A beton tetőcserép megfelelő felületkezelésével a tetőtér túlzott felmelegedése is elkerülhető.

Kérjen ajánlatot!

Amiben segíteni tudunk

Tetőfedés, tetőjavítás, tetőfelújítás, ácsmunkák, bádogosmunkák, tetőcserepezés, cserepezés, tetőfestés, ereszcsatorna szerelés, zsindelyezés, állokorcos tetőfedés, cserepes lemezek, ereszcsatorna tisztítás. Ingyenes felmérés az egész ország területén!

Kérdése van vagy ajánlatot szeretne?

Kérjen visszahívást!

Mesterembereink a lehető leghamarabb visszahívják Önt.
Az egész országban a helyszíni felmérés teljesen díjmentes!