Ingyenes felmérés országosan! +36 70 25 83 400

Színtelenné és piszkos hatású otthonának teteje? Semmi probléma, nagyon gyorsan és egyszerűen széppé varázsoljuk újra tetőszerkezetét!

Forduljon hozzánk, ha tisztításra vagy festésre szorul tetőszerkezete!

Szakembereink vállalják tetőszerkezetek külső tisztítását, mosását, illetve újra festését. Legyen szó cseréptetőről, bádogtetőről vagy más anyagból készült tetőszerkezetről, kollégáink szinte újjá varázsolják többéves tetőjét.

Sérülésmentes tetőtisztítás

Nem kell tartani, hogy kár éri a tetőszerkezetet, állapotára fokozottan figyelünk. A hosszú évek során a tetőre telepedett szennyeződések, mohák lassan-lassan kárt tehetnek a tető szerkezetében. A szennyeződések által okozott sérülések elkerülésének legjobb megoldása a tető felülettisztítása. Esztétikailag szinte új tetőt kaphat anélkül, hogy százezreket költene.

A szennyeződések károsíthatják a tetőt

A tetőtisztítás egy sokkal legköltséghatékonyabb megoldás a teljes tetőcsere helyett. A tető szinte állandó időjárási viszontagságoknak van kitéve, sok csapadék éri, nagyon sok a napsütéses óra, nem beszélve a szmogról.

A szmogos levegő például a cserép felületét kezdi ki és így a korom és az egyéb szennyeződések könnyebben megtelepszenek rajta. Ezt leginkább a cserép színén tapasztaljuk, ami egy idő után alig emlékeztet eredeti színére. A másik égető probléma a tetőket illetően a mohásodás, aminek köszönhetően olyan helyekre is bejut a nedvesség, ahová normális esetben sosem kerülne be.

Kárfelmérés tetőtisztítás után

A megtisztított tetőkön jobban is látszanak a tetőt ért károk, így ha javításra kerülne sor, sokkal könnyebben lehet ezeket szebbé tenni és orvosolni. Amennyiben a tető tisztítása után is feltűnő a tető kopása, színének elváltozása, akkor sincs gond, mivel rövid úton megoldjuk mesterembereinkkel, hogy egy kis tetőfestéssel újra szépen és eredeti színét visszanyerve pompázzon tetőszerkezete.

Tetőfestés és tetőtisztítás

Kérjen ingyenes helyszíni felmérést tetőfestésre és tetőtisztításra.

Ha építkezésre adtuk a fejünket, ügyelnünk kell arra, hogy nem elég a felépítendő házat megálmodnunk, hanem a megfelelő vízelvezetést is meg kell terveznünk.

Az egész telek vízelvezetését meg kell oldanunk

A vízelvezetést nemcsak a telek alapterületén, hanem a magán a lakóépületen is meg kell oldanunk. A megfelelő vízelvezetés azért végtelenül fontos, mert a víz hihetetlen nagy károkat képes okozni. Főleg eső és hó idején lehet ez különösen veszélyes, hiszen nem kis mennyiségű víz veszélyezteti otthonunkat, már ha a víz megfelelő elvezetése nincs megoldva.

Készüljünk elő a vízelvezetőrendszer építésére

Ha nem vigyázunk és ügyelünk a szabályos vízelvezetésre idővel súlyos károkat szenvedhet életterünk. Az építkezés előtt fontos, hogy megtaláljuk az ereszalap jó dőlésszögét, valamint az árkok kiásása sem maradhat el. Ha ezek szépen elkészültek, a víznek nincs tere összegyűlni a telkünkön, így az épületek alapja sem lesz veszélyben.

Javíthatunk a nem jól működő vízelvezetőkön

Amennyiben a vízelvezető árkok nem működnek rendeltetésszerűen, egy jó vízelvezetéssel a felszínen ezen még javíthatunk. Ezekre a problémákra fejlesztették ki a folyókarendszeres, illetve a pontszerű vízelvezetést, amik azért nagyon fontosak, mert kisebb árkok kiásásával válik megoldhatóvá az összegyűlt víz elvezetése. Ezek remek megoldást nyújtanak viharos időben vagy nagy mennyiségű hó olvadásakor.

Ne felejtsük az ereszcsatornát el kitisztíttatani!

Bármelyik évszakról is legyen szó, a nagy viharok mindig voltak és lesznek is, így a megfelelő vízelvezető elengedhetetlen. Az ereszépítés és javítás mellett ne felejtkezzünk meg a tisztításáról sem, amivel rengeteg kellemetlenséget megspórolhatunk magunknak. Szakembereink készségesen állnak ügyfeleink rendelkezésére legyen szó ereszcsatorna építéséről, javításáról vagy akár tisztításáról.

Profi ereszcsatorna szerelés, javítás, tisztítás

Keressen minket bizalommal ha ereszcsatorna szerelésre, ereszcsatorna tiszításra, ereszcsatorna javításra van szüksége.

A hét mindennapján elérhetőek vagyunk, kérje ingyenes helyszíni felmérésünket!

Az állókorcos tetőfedés az egyik legrégebbi technológia, amely nem véletlenül olyan népszerű napjainkban is, hiszen illik a hagyományos és a modern formákhoz egyaránt.

Milyen az állókorcos tetőfedés?

Az állókorcos tetőfedés állhat egyszeres és kettős állókorcból. Gépek használatával az egyébként sem túl hosszú kivitelezési időt is csökkenthetjük. Az állókorcok az átlagos tetőfedő anyagoknál alacsonyabb magassággal rendelkeznek, ami szabályos, modern, könnyed és légies külsőt kölcsönöz a tetőnknek.

Az állókorcos tetőfedő modern külsőt kölcsönöz

Amellett, hogy egy laza és modern kinézetet eredményez az épületeknek, hangsúlyos építészeti eszköz is. Ez a tetőfedő a bonyolultabb formájú épületeken fejlettséget, komoly technológiát tükröz.

Az állókorcos tetőfedés jóban-rosszban velünk marad

Az állókorcos tetőfedés különösen szerencsés választás nagyobb méretű tetők lefedésére, továbbá megállja a helyét zord időjárási körülmények esetén, erős szélben, heves esőben, hóviharban is akár.

Az állókorcos tetőfedés ma már hagyományosnak számító rendszer, mely nagyon széles körben elterjedt világszerte. Az előbbiekben már említettük, de hatalmas előnye a maximális szélállósága, ami szinte teljesen egyedülálló, azonban célszerű a széliránnyal ellentétes korcolású lemezt beépíteni, ugyanis így elkerülhetjük a nedvesség bejutását a tetőszerkezetbe.

Az állókorcos tetőfedés további előnyei

Ez a tetőfedő anyag is az egyszerűen és gyorsan kezelhető anyagok közé tartozik. Továbbá még egy elévülhetetlen érdeme, hogy nagyon költséghatékony megoldás. Kiváló összetételének köszönhetően nagyon jól alakítható, könnyű hajlítani is. Ne feledkezzünk meg az esztétikai oldaláról sem, ma már ez a tetőfedő is rengeteg színben megtalálható.

Kérjen ajánlatot!

Amiben segíteni tudunk

Tetőfedés, tetőjavítás, tetőfelújítás, ácsmunkák, bádogosmunkák, tetőcserepezés, cserepezés, tetőfestés, ereszcsatorna szerelés, zsindelyezés, állokorcos tetőfedés, cserepes lemezek, ereszcsatorna tisztítás. Ingyenes felmérés az egész ország területén!

Kérdése van vagy ajánlatot szeretne?

Kérjen visszahívást!

Mesterembereink a lehető leghamarabb visszahívják Önt.
Az egész országban a helyszíni felmérés teljesen díjmentes!