Ingyenes felmérés országosan! +36 70 25 83 400

Piszkos tető

 • Színtelenné és piszkos hatású otthonának teteje? Semmi probléma, nagyon gyorsan és egyszerűen széppé varázsoljuk újra tetőszerkezetét!

  Forduljon hozzánk, ha tisztításra vagy festésre szorul tetőszerkezete!

  Szakembereink vállalják tetőszerkezetek külső tisztítását, mosását, illetve újra festését. Legyen szó cseréptetőről, bádogtetőről vagy más anyagból készült tetőszerkezetről, kollégáink szinte újjá varázsolják többéves tetőjét.

  Sérülésmentes tetőtisztítás

  Nem kell tartani, hogy kár éri a tetőszerkezetet, állapotára fokozottan figyelünk. A hosszú évek során a tetőre telepedett szennyeződések, mohák lassan-lassan kárt tehetnek a tető szerkezetében. A szennyeződések által okozott sérülések elkerülésének legjobb megoldása a tető felülettisztítása. Esztétikailag szinte új tetőt kaphat anélkül, hogy százezreket költene.

  A szennyeződések károsíthatják a tetőt

  A tetőtisztítás egy sokkal legköltséghatékonyabb megoldás a teljes tetőcsere helyett. A tető szinte állandó időjárási viszontagságoknak van kitéve, sok csapadék éri, nagyon sok a napsütéses óra, nem beszélve a szmogról.

  A szmogos levegő például a cserép felületét kezdi ki és így a korom és az egyéb szennyeződések könnyebben megtelepszenek rajta. Ezt leginkább a cserép színén tapasztaljuk, ami egy idő után alig emlékeztet eredeti színére. A másik égető probléma a tetőket illetően a mohásodás, aminek köszönhetően olyan helyekre is bejut a nedvesség, ahová normális esetben sosem kerülne be.

  Kárfelmérés tetőtisztítás után

  A megtisztított tetőkön jobban is látszanak a tetőt ért károk, így ha javításra kerülne sor, sokkal könnyebben lehet ezeket szebbé tenni és orvosolni. Amennyiben a tető tisztítása után is feltűnő a tető kopása, színének elváltozása, akkor sincs gond, mivel rövid úton megoldjuk mesterembereinkkel, hogy egy kis tetőfestéssel újra szépen és eredeti színét visszanyerve pompázzon tetőszerkezete.

  Tetőfestés és tetőtisztítás

  Kérjen ingyenes helyszíni felmérést tetőfestésre és tetőtisztításra.

Kérjen ajánlatot!

Amiben segíteni tudunk

Tetőfedés, tetőjavítás, tetőfelújítás, ácsmunkák, bádogosmunkák, tetőcserepezés, cserepezés, tetőfestés, ereszcsatorna szerelés, zsindelyezés, állokorcos tetőfedés, cserepes lemezek, ereszcsatorna tisztítás. Ingyenes felmérés az egész ország területén!

Kérdése van vagy ajánlatot szeretne?

Kérjen visszahívást!

Mesterembereink a lehető leghamarabb visszahívják Önt.
Az egész országban a helyszíni felmérés teljesen díjmentes!