Ingyenes felmérés országosan! +36 70 25 83 400

Vízelvezetés

 • Ha építkezésre adtuk a fejünket, ügyelnünk kell arra, hogy nem elég a felépítendő házat megálmodnunk, hanem a megfelelő vízelvezetést is meg kell terveznünk.

  Az egész telek vízelvezetését meg kell oldanunk

  A vízelvezetést nemcsak a telek alapterületén, hanem a magán a lakóépületen is meg kell oldanunk. A megfelelő vízelvezetés azért végtelenül fontos, mert a víz hihetetlen nagy károkat képes okozni. Főleg eső és hó idején lehet ez különösen veszélyes, hiszen nem kis mennyiségű víz veszélyezteti otthonunkat, már ha a víz megfelelő elvezetése nincs megoldva.

  Készüljünk elő a vízelvezetőrendszer építésére

  Ha nem vigyázunk és ügyelünk a szabályos vízelvezetésre idővel súlyos károkat szenvedhet életterünk. Az építkezés előtt fontos, hogy megtaláljuk az ereszalap jó dőlésszögét, valamint az árkok kiásása sem maradhat el. Ha ezek szépen elkészültek, a víznek nincs tere összegyűlni a telkünkön, így az épületek alapja sem lesz veszélyben.

  Javíthatunk a nem jól működő vízelvezetőkön

  Amennyiben a vízelvezető árkok nem működnek rendeltetésszerűen, egy jó vízelvezetéssel a felszínen ezen még javíthatunk. Ezekre a problémákra fejlesztették ki a folyókarendszeres, illetve a pontszerű vízelvezetést, amik azért nagyon fontosak, mert kisebb árkok kiásásával válik megoldhatóvá az összegyűlt víz elvezetése. Ezek remek megoldást nyújtanak viharos időben vagy nagy mennyiségű hó olvadásakor.

  Ne felejtsük az ereszcsatornát el kitisztíttatani!

  Bármelyik évszakról is legyen szó, a nagy viharok mindig voltak és lesznek is, így a megfelelő vízelvezető elengedhetetlen. Az ereszépítés és javítás mellett ne felejtkezzünk meg a tisztításáról sem, amivel rengeteg kellemetlenséget megspórolhatunk magunknak. Szakembereink készségesen állnak ügyfeleink rendelkezésére legyen szó ereszcsatorna építéséről, javításáról vagy akár tisztításáról.

  Profi ereszcsatorna szerelés, javítás, tisztítás

  Keressen minket bizalommal ha ereszcsatorna szerelésre, ereszcsatorna tiszításra, ereszcsatorna javításra van szüksége.

  A hét mindennapján elérhetőek vagyunk, kérje ingyenes helyszíni felmérésünket!

Kérjen ajánlatot!

Amiben segíteni tudunk

Tetőfedés, tetőjavítás, tetőfelújítás, ácsmunkák, bádogosmunkák, tetőcserepezés, cserepezés, tetőfestés, ereszcsatorna szerelés, zsindelyezés, állokorcos tetőfedés, cserepes lemezek, ereszcsatorna tisztítás. Ingyenes felmérés az egész ország területén!

Kérdése van vagy ajánlatot szeretne?

Kérjen visszahívást!

Mesterembereink a lehető leghamarabb visszahívják Önt.
Az egész országban a helyszíni felmérés teljesen díjmentes!