Ingyenes felmérés országosan! +36 70 25 83 400

A tető felújítás több esetben is indokolt.

Energia költségeinek csökkentése tető felújítás által

Amennyiben a tető nem megfelelően van szigetelve, úgy nehezebb a ház hűtése, illetve fűtése, ezért a számla végösszege is megemelkedhet. A tető felújítás által csökkenthetjük a költségeket.

Tető felújítás az időjárás okozta károk miatt

Nyáron hatalmas zivatarok, télen fagy és jégeső, ónos eső. A tetőfedés lényege, hogy megvédjen minket és otthonunkat az időjárási viszontagságoktól. Ezért ha már egy kisebb sérülés kialakul a tetőn, érdemes minél előbb orvosolni, hogy ne legyen nagyobb a gond. Ha viszont már megtörtént a baj, akkor a tető felújítás lehet a megoldás.

Tető felújítás öreg tető esetén

Amennyiben a tető régi, mindenképp szükséges egy idő után a tető felújítás, hogy megelőzzük a plusz költségeket és a beázás bosszúságait.

Tető felújítás átalakítás vagy bővítés esetén

Ha az ingatlan felújítására adta a fejét, szintén beleértendő a munkálatokba a tető felújítás. Ezzel együtt a tető megjelenésén is javíthatunk és saját stílusunkra szabhatjuk.

 

Kérjen ajánlatot!

Amiben segíteni tudunk

Tetőfedés, tetőjavítás, tetőfelújítás, ácsmunkák, bádogosmunkák, tetőcserepezés, cserepezés, tetőfestés, ereszcsatorna szerelés, zsindelyezés, állokorcos tetőfedés, cserepes lemezek, ereszcsatorna tisztítás. Ingyenes felmérés az egész ország területén!

Kérdése van vagy ajánlatot szeretne?

Kérjen visszahívást!

Mesterembereink a lehető leghamarabb visszahívják Önt.
Az egész országban a helyszíni felmérés teljesen díjmentes!