Ingyenes felmérés országosan! +36 70 25 83 400

Akár csak egy modern díszítőelemről, akár tradicionális vonalvezetésről van szó, a lemez alakíthatósága és a hozzáértő szakember lesz a legfontosabb.

Bádogos Budapest - amikre nagy figyelmet fordítunk

Vízmentességet biztosító épületszerkezeti elemek (eresz, kéményszegély, vápa, ablakkönyöklő, párkány), az összefolyó, kúpok, tetőkibúvók, ereszcsatorna, lemeztetők készítése, egyéb tető díszítőelemek készítése: ez mind egy bádogos szakember feladata.  Fontos, hogy a vízzáróság az igényeknek megfelelően történjen. A 3 legfontosabb dolog a hajlásszög, korcképzés és a hossztoldás. Ezek csak a legfontosabbak, rengeteg tényező meghatározza, hogy egyes munkáknál milyen megoldásokat kell alkalmazni, de az igazi bádogos mindenre tud megoldást.

Bádogos Budapest - minőségi anyagok

Fontos számunkra, hogy a legminőségibb módszerekkel és anyagokkal dolgozzunk, hisz a tetőfedő, bádogos szakember munkája az egyik támpontja otthonunknak.

Bádogos Budapest - egyre nagyobb szerepet tölt be

Manapság már nem csak helyi látványosságokon figyelhetjük meg a bádogos szakemberek által készített csodákat. Egyre nagyobb a választék anyagokban, színekben és kivitelezésben is. Ha körülnézünk, láthatjuk, hogy rengeteg stílus létezik, így biztosan ki tudjuk választani a hozzánk legközelebb állót. 

Bádogos Budapest - szakember fontossága

Ha építkezésről van szó, a tetőfedő, bádogos szakember munkáját ne próbáljuk meg pótolni, ha csak nem tanultuk meg mi is a szakma minden csínját-bínját. Egy kisebb hiba is okozhat nagyobb károkat akár egy ereszcsatorna kivitelezésekor, így érdemes felelősségteljesen kiépíteni azt. 

 

 

Kérjen ajánlatot!

Amiben segíteni tudunk

Tetőfedés, tetőjavítás, tetőfelújítás, ácsmunkák, bádogosmunkák, tetőcserepezés, cserepezés, tetőfestés, ereszcsatorna szerelés, zsindelyezés, állokorcos tetőfedés, cserepes lemezek, ereszcsatorna tisztítás. Ingyenes felmérés az egész ország területén!

Kérdése van vagy ajánlatot szeretne?

Kérjen visszahívást!

Mesterembereink a lehető leghamarabb visszahívják Önt.
Az egész országban a helyszíni felmérés teljesen díjmentes!