Ingyenes felmérés országosan! +36 70 25 83 400

Ha szélsőséges időjárási viszonyok támadnak, akár a nyári, akár a téli hónapokban, elkerülhetetlenek a megnövekedett energiaköltségek.

A fűtési és hűtési rendszerek kiterjedt használata általában jócskán megnöveli az áramszámláinkon szereplő összeget. Noha az otthoni energiaköltségek csökkentésének számos módja van, az energiatakarékosabb tetőfedésre való összpontosítás gyakran az egyik leghatékonyabb, mivel a tető az otthona első védelmi vonala az elemek ellen.

Megfelelő tetőtéri szigetelés

A tető energiatakarékossá tételének viszonylag egyszerű és olcsó módja a megfelelő szigetelés biztosítása. A rosszul szigetelt tetőterek nem eredményeznek biztonságos otthont a szélsőséges hőmérséklet elleni küzdelemhez és az energiaköltségek csökkentéséhez szükséges védelemhez. Ez különösen igaz az idősebb házakra, amelyek általában kevesebb szigeteléssel rendelkeznek, mint a már modernebb technikával épített házak.

Hűtő tetőbevonat

A tető energiahatékonyságának növelésének másik módja az, ha hűtőbevonatot vagy anyagot ad a tetőhöz. Aki viselt már feketét a nyári napon, ismeri a sötét színek hatását a hőmegtartásra. Ugyanez az elv vonatkozik a tetőre is: minél sötétebb a tető, annál nagyobb a hő megtartása. A képzett tetőfedő bevonatot alkalmazhat a tetőre, például hűvös tetőfestéket a hővisszatartás csökkentése érdekében.

Energiatakarékos tetőfedő anyagok

Míg a szigetelés és a tetőhűtő anyagok hozzáadása olcsó és egyszerű lehetőség, amely jelentősen javíthatja a tető energiahatékonyságát, néha a tetőcseréje marad az egyetlen ésszerű lehetőség. Ha új tetőt épít otthonába, az energiahatékonyságnak döntő tényezőnek kell lennie az építkezés során. Amennyiben nem biztos a dolgában, forduljon hozzánk bizalommal, készséggel állunk rendelkezésére!

Kérjen ajánlatot!

Amiben segíteni tudunk

Tetőfedés, tetőjavítás, tetőfelújítás, ácsmunkák, bádogosmunkák, tetőcserepezés, cserepezés, tetőfestés, ereszcsatorna szerelés, zsindelyezés, állokorcos tetőfedés, cserepes lemezek, ereszcsatorna tisztítás. Ingyenes felmérés az egész ország területén!

Kérdése van vagy ajánlatot szeretne?

Kérjen visszahívást!

Mesterembereink a lehető leghamarabb visszahívják Önt.
Az egész országban a helyszíni felmérés teljesen díjmentes!