Ingyenes felmérés országosan! +36 70 25 83 400

Az alapos ellenőrzés magában foglalja a tető szerkezetének belső és külső értékelését.

Íme 3 alapvető lépés, amelyet a tetőfedő vállalkozó megtesz a tetőfedés karbantartása során:

1.lépés – a tető belső ellenőrzése

A tetőfedő szakemberek először megvizsgálja a ház belsejét, beleértve a mennyezeteket, a falakat és a tetőtér területét a szél, a víz vagy a jégeső károsodásának belső bizonyítékait keresve. A ház belsejében lévő szivárgások a károk nyilvánvaló jelei, így azonnal figyelmet igényelnek, különösen a tetőablakok és a kémények környékén.

2.lépés - Tetőfedés ellenőrzése

Ezután a vállalkozó végigjárja az otthona területét, megjegyezve a kémények, ereszcsatornák, szellőzőnyílások helyét és állapotát. Ugyanakkor ellenőrzik az ereszeket a külső vízfoltok, jégeső és a száraz rothadás jelei szempontjából.

Ezután a tetőfedő felmegy a tetőre, hogy megvizsgálja annak felépítését, szellőzőnyílásait és kéményét. Ellenőrizni fogja a gyakori tetőfedési problémákat, például hiányzó, törött, megrepedt cserepeket. Alaposan meg fogja vizsgálni az ereszcsatornában és a lefolyóban lévő szemcséket és törmelékeket - ez arra utal, hogy a tetőzsindely élete végéhez közeledhet (a bevonó granulátumtól eltávolított zsindelyek érzékenyek az UV sugárzásra, és megrepednek, majd letörnek, lehetővé téve a víz behatolását a felszínre).

3.lépés - Külső: ereszcsatorna ellenőrzése

A tetőfedéssel foglalkozó szakemberek utolsó feladata, hogy megvizsgálják az ereszcsatornák állapotát. Az tetőfedő szakember olyan problémákat keres, mint a nem megfelelő telepítés, törmelék felhalmozódása vagy megcsúszott vagy letört tetőfedő anyag. Ellenőrizni fogja, nincsenek-e lyukak vagy szivárgások az ereszcsatornákon.

 

 

 

Kérjen ajánlatot!

Amiben segíteni tudunk

Tetőfedés, tetőjavítás, tetőfelújítás, ácsmunkák, bádogosmunkák, tetőcserepezés, cserepezés, tetőfestés, ereszcsatorna szerelés, zsindelyezés, állokorcos tetőfedés, cserepes lemezek, ereszcsatorna tisztítás. Ingyenes felmérés az egész ország területén!

Kérdése van vagy ajánlatot szeretne?

Kérjen visszahívást!

Mesterembereink a lehető leghamarabb visszahívják Önt.
Az egész országban a helyszíni felmérés teljesen díjmentes!