Ingyenes felmérés országosan! +36 70 25 83 400

Manapság egyre kevesebb az igazán jó szakemberek létszáma. Ennek oka az lehet, hogy gyorsuló világunkban mindennel ki vagyunk szolgálva, amire csak szükségünk van. Készételek, kész bútorok az üzletben és még sorolhatnánk. A mindennapos rohanásban célszerű, ha azonnal megszerzünk és megoldunk mindent. De mi a bádogos szerepe, mikor kell őt hívni? 

Bádogos Budapest - mit is csinál egy bádogos?

Szakembereink bádogozással is foglalkoznak. Bádogos szakembert mind a praktikusság, mind az esztétika szempontjából felkereshetünk, mikor ház vásárlásról vagy felújításról van szó, de akkor is, ha szeretnénk valami újdonsággal meglepni családunkat. A bádogos szakember egyedi tervezésű tűzhelyeket, kályhákat, tárolóedényeket, illetve lámpatesteket is készít, így biztosak lehetünk benne, hogy csak is a képzeletünk szab határt ezek megtervezésére, és biztosan nem lesz belőle még egy ugyanolyan senkinél. Ezen felül pedig a szükséges eresz, ereszcsatorna elkészítését is rá tudjuk bízni. 

Bádogos Budapest - Párkányok, ereszcsatorna ellenőriztetése

A tető ellenőriztetése mellett nagyon fontos még a párkányok, illetve az ehhez rögzített ereszcsatornák ellenőrzése. Egy-egy nagyobb vihar is képes komoly károkat okozni, ami később a szerkezet sérüléséhez, beázáshoz vezethet. 

Bádogos Budapest - kell a hozzáértő szakember

Az ereszcsatorna tisztítását, felújítását is érdemes szakemberre bízni és nem otthoni módszerekhez folyamodni. Hosszútávon hálásak leszünk magunknak ezért a döntésért. 

Bádogos Budapest - garanciával

Minden munkánkra vállalunk garanciát, a határidők betartása pedig számunkra nagyon fontos a minőségi munka mellett. Nálunk nincsenek csúszások és hirtelen jött költségek. Az első felmérés ingyenes.

 

Kérjen ajánlatot!

Amiben segíteni tudunk

Tetőfedés, tetőjavítás, tetőfelújítás, ácsmunkák, bádogosmunkák, tetőcserepezés, cserepezés, tetőfestés, ereszcsatorna szerelés, zsindelyezés, állokorcos tetőfedés, cserepes lemezek, ereszcsatorna tisztítás. Ingyenes felmérés az egész ország területén!

Kérdése van vagy ajánlatot szeretne?

Kérjen visszahívást!

Mesterembereink a lehető leghamarabb visszahívják Önt.
Az egész országban a helyszíni felmérés teljesen díjmentes!