Ingyenes felmérés országosan! +36 70 25 83 400

Ezekre figyeljen tetőfedésénél!

Ha az elemek képesek sérülést okozni az otthona tetején, akkor bizony bajba kerülhet. A tetőfedéseknek időnként karbantartásra vagy javításra van szükségük a károk megelőzése érdekében. Amennyiben rég karbantartották tetőfedését, forduljon bizalommal munkatársainkhoz, készséggel állnak rendelkezésére!

Vízszivárgás a tetőn

Nézzen körül otthonában! Mit lát? A nedvesség vagy foltok probléma jelei lehetnek az ingatlan falain vagy mennyezetén. A tetőfedési problémák másik jele a penész vagy a furcsa szagok. Az előbb felsorolt jelek mindegyike azt jelenti, hogy valahol az épületbe nedvesség szivárog. A víz hatalmas károkat okozhat otthonában, ha nem kezelik idejében a problémát.

Tetőjavítás

A vízfoltok vagy a tócsák sosem jelentenek jót az épületen belül és kívül. Érdemes azonnal kapcsolatba lépni egy megbízható tetőfedő vállalkozóval a kérdés megvizsgálása érdekében. Lehet, hogy csupán egy egyszerű dugulás a titok nyitja, ugyanakkor komoly tetőfedési problémák is állhatnak a háttérben, amelyek javítást igényelnek.

A tető ellenőrzése

Ellenőrzéskor keressen olyan külső nyomokat, amelyek árulkodhatnak a tető állapotáról. Néhány dolog, amire figyelni kell:

  • Törmelékek
  • Viharkárok
  • Hiányzó cserép
  • Penész vagy gombák
  • Bármilyen látható tetőfedési sérülés

Ha valamilyen szokatlan sérülést észlel a tetőn, vegye fel a kapcsolatot szakembereinkkel, akik készséggel állnak rendelkezésére!

Kérjen ajánlatot!

Amiben segíteni tudunk

Tetőfedés, tetőjavítás, tetőfelújítás, ácsmunkák, bádogosmunkák, tetőcserepezés, cserepezés, tetőfestés, ereszcsatorna szerelés, zsindelyezés, állokorcos tetőfedés, cserepes lemezek, ereszcsatorna tisztítás. Ingyenes felmérés az egész ország területén!

Kérdése van vagy ajánlatot szeretne?

Kérjen visszahívást!

Mesterembereink a lehető leghamarabb visszahívják Önt.
Az egész országban a helyszíni felmérés teljesen díjmentes!