Ingyenes felmérés országosan! +36 70 25 83 400

Mikor ellenőrizte utoljára tetőfedése állapotát?

Ha az otthonunk teteje állapota romlik, az katasztrófát okozhat. A tető otthonunk első és legfontosabb védelmi vonala a természeti erőkkel szemben. Ha olyan jeleket fedez fel tetőjén, amelyek alapján arra következtet, hogy a tető több figyelmet igényel, ne késlekedjen; forduljon bizalommal szakembereinkhez!

Károk a tetőn

Ha otthona belsejében vízkárosodásra utaló jeleket észlel, például foltokat a mennyezeten vagy a falakon, ellenőrizze tetőjének állapotát. Amennyiben arra következtet, hogy a tetőn keresztül szivárog be a víz otthonába, azonnal forduljon szakemberhez, hogy megelőzze a költségesebb problémákat.

Tetőszerkezet

Milyenek a havi energiaköltségek? A silány minőségű vagy rosszul javított tető gyakran megnöveli a fűtési vagy hűtési költségeket. Ellenőrizze a számlákat, és értékelje a tető állapotát. Vannak megereszkedett részek a tetőn? A puha, szivacsos vagy megereszkedett foltok a tetőfedő anyag integritásával kapcsolatos probléma jele.

Régi tető

Tudja, hogy hány éves a tetőszerkezeteke? Az életkor egy másik szempont, amelyet figyelembe kell venni a tetőfedés javításának és helyreállításának idejének meghatározásakor. Ha a tető 25 éves vagy annál idősebb, itt az ideje, hogy megfontolja az új tetőfedés telepítését. Forduljon bizalommal hozzánk, készséggel állunk rendelkezésére.

Kérjen ajánlatot!

Amiben segíteni tudunk

Tetőfedés, tetőjavítás, tetőfelújítás, ácsmunkák, bádogosmunkák, tetőcserepezés, cserepezés, tetőfestés, ereszcsatorna szerelés, zsindelyezés, állokorcos tetőfedés, cserepes lemezek, ereszcsatorna tisztítás. Ingyenes felmérés az egész ország területén!

Kérdése van vagy ajánlatot szeretne?

Kérjen visszahívást!

Mesterembereink a lehető leghamarabb visszahívják Önt.
Az egész országban a helyszíni felmérés teljesen díjmentes!