Ingyenes felmérés országosan! +36 70 25 83 400

Ellenőrizze rendszeresen tetőfedését?

Egy ingatlan megtervezése és felépítése hatalmas pénzügyi befektetés lehet, amelynek szüksége van egy szilárd tetőre a védelem érdekében. A tetők nagyon sokáig képesek megvédeni családunkat és otthonunkat, azonban nekik is szükségük van a törődésre. A rendszeres ellenőrzésekkel és karbantartásokkal könnyedén segíthetjük meghosszabbítani tetőnk élettartamát.

Rendszeres tetőellenőrzések

A rendszeres karbantartás az egyik legfontosabb tetőfedő szolgáltatás, amelybe befektethet. Ez a szolgáltatás lehetővé teszik a tetőfedő szakember számára, hogy felfedezzék az esetleges problémákat, mielőtt még súlyosbodnának. A szakemberek egyöntetű véleménye alapján évente legalább egyszer érdemes leellenőriztetni tetőnket szakértők szemével.

Ereszcsatornák a tetőn

A tetőszerkezetek a lefolyókra és az ereszcsatornákra támaszkodnak a víz hatékony eltávolításához. Ez azonban azt jelenti, hogy rendszeresen ellenőrizni és tisztítani kell az ereszeket. Amennyiben elmarad a rendszeres ellenőrzés, a levelek és az ágak ronthatják a vízelvezető rendszer hatékonyságát. Annak biztosítása, hogy a tető védve legyen a víztől, rendkívül fontos.

A tető és a viharok

Az éghajlatváltozás egyre furcsább időjáráshoz vezet, a hevesebb viharokkal és a megnövekedett csapadékmennyiséggel. Ez azt jelenti, hogy minden eddiginél fontosabb a tetőfedő rendszerek ellenőrzése a nagyobb vihar után. A vihar utáni tetővizsgálat során kiderülhet, milyen javításokra van szükség egy tetőnek a következő extrém időjárási eseményt megelőzően.

Kérjen ajánlatot!

Amiben segíteni tudunk

Tetőfedés, tetőjavítás, tetőfelújítás, ácsmunkák, bádogosmunkák, tetőcserepezés, cserepezés, tetőfestés, ereszcsatorna szerelés, zsindelyezés, állokorcos tetőfedés, cserepes lemezek, ereszcsatorna tisztítás. Ingyenes felmérés az egész ország területén!

Kérdése van vagy ajánlatot szeretne?

Kérjen visszahívást!

Mesterembereink a lehető leghamarabb visszahívják Önt.
Az egész országban a helyszíni felmérés teljesen díjmentes!