Ingyenes felmérés országosan! +36 70 25 83 400

Miért fontos a tető karbantartás?

Minden gépjármű tulajdonos tudja, hogy egy gépjármű fenntartása és karbantartása sokkal olcsóbb, mint az elhanyagoltságból fakadó cseréje. Ugyanez az elv vonatkozik a háztetőkre is: Azok a tulajdonosok, akik a tető karbantartásába fektetnek be, jelentősen meghosszabbítják a tetők élettartamát, továbbá képesek megelőzni a veszélyes és drága problémákat.

A tető karbantartása

A karbantartási terv elkészítésének első lépése az állapotfelmérés. Ez magában foglalja a tetőfedő szakemberek által elvégzett ellenőrzéseket, amelyek segítségével információkat gyűjtenek a tetők állapotáról. Az állapotfelmérést követően a tetőfedő szakember konzultál az ügyféllel, aminek célja egy működőképes megoldást megtalálása.

Kisebb javítások a tetőn

Ha minden jól megy, akkor a tető viszonylag jó állapotban van és a szakemberek nem találtak nagy problémát az állapotfelmérés során. Ha azonban a tetőfedő szakemberek úgy ítélik meg, hogy háztetője javításra szorul, akkor további konzultációra lesz szükség. Amennyiben szerencsés, a tető csupán néhány, könnyen javítható, felületi sérülést szenvedett el, amelyeket a tetőfedő szakemberek villámgyorsan megjavíthatnak.

Megbízható tetőfedés

Az állapotfelmérést és az esetleges javításokat követően ideje megelőző karbantartási módba váltani. Ehhez olyan elemek szükségesek, mint a rendszeres, folyamatos ellenőrzések; csatornák és ereszcsatornák tisztítása; és szükség szerinti kisebb javításokat. Amennyiben megbízható tetőfedéssel foglalkozó szakembert keres, forduljon hozzánk bizalommal.

 

Kérjen ajánlatot!

Amiben segíteni tudunk

Tetőfedés, tetőjavítás, tetőfelújítás, ácsmunkák, bádogosmunkák, tetőcserepezés, cserepezés, tetőfestés, ereszcsatorna szerelés, zsindelyezés, állokorcos tetőfedés, cserepes lemezek, ereszcsatorna tisztítás. Ingyenes felmérés az egész ország területén!

Kérdése van vagy ajánlatot szeretne?

Kérjen visszahívást!

Mesterembereink a lehető leghamarabb visszahívják Önt.
Az egész országban a helyszíni felmérés teljesen díjmentes!