Ingyenes felmérés országosan! +36 70 25 83 400

A tető gondozása része kell, hogy legyen a szokásos ház körüli karbantartásnak és kiadásoknak.

Végül is a tető védi az épületet, az értékeit és a családját az elemektől - megelőzve a költséges vízkárokat is. Tetőfedő szakembereink azt javasolják, hogy készítsen egy tetőfedő ellenőrzőlistát annak biztosítására, hogy a tető egész évben megfeleljen az időjárás, a szél és a környezet hatásainak.

A tetőfedés ellenőrzése

A 2021-es tetőfedési ellenőrzőlista segítségével megtudhatja, hogy van -e valami probléma tetőjével vagy javításra szorul -e valamelyik része. Kezdje azzal, hogy alaposan átvizsgálja otthona tetőjét! Lát esetleg megereszkedéseket, foltokat vagy hiányzó tetőcserepeket a tetőszerkezeten? Ha igen, akkor írja össze észrevételeit, így egyszerűbb lesz észben tartani!

Vízkárok a tetőn

Amennyiben alaposan megvizsgálta tető külsejét, menjen be és vessen egy pillantást az ingatlan belsejére, hogy kiderüljön, keletkezett -e beázás, vannak-e foltok a mennyezeten vagy a külső falak mentén? Furcsa, a penészéhez hasonló szagot érez? Ne késlekedjen soká’, forduljon tetőfedéssel foglalkozó szakemberhez minél előbb!

Ereszcsatornák tisztítása

A vízkárokat első lépésben az ereszcsatornák megtisztításával érhetjük el. Ez kritikus fontosságú annak megakadályozására, hogy a víz lefolyjon a tetőn és az épület oldalán. Idővel az ereszcsatornák eltömődhetnek és eldugulhatnak, aminek következményeként a víz eláraszthatja otthona falait, jelentős károkat okozva. Nagyon fontos, tartsa tisztán az ereszcsatornákat!

 

Kérjen ajánlatot!

Amiben segíteni tudunk

Tetőfedés, tetőjavítás, tetőfelújítás, ácsmunkák, bádogosmunkák, tetőcserepezés, cserepezés, tetőfestés, ereszcsatorna szerelés, zsindelyezés, állokorcos tetőfedés, cserepes lemezek, ereszcsatorna tisztítás. Ingyenes felmérés az egész ország területén!

Kérdése van vagy ajánlatot szeretne?

Kérjen visszahívást!

Mesterembereink a lehető leghamarabb visszahívják Önt.
Az egész országban a helyszíni felmérés teljesen díjmentes!