Ingyenes felmérés országosan! +36 70 25 83 400

Ha a tető nincs megfelelően karbantartva, pár éven belül egy teljes listát írhat majd a felmerülő problémákról, beleértve a szerkezeti károkat és az penésznövekedést.

Ha vízfoltokat vagy nedvességet észlel a mennyezeten, víz szivároghat a tetőn keresztül. A szivárgások azonnali kijavítása elengedhetetlen a tető lehető legjobb állapotban tartásához. Az alábbiakban felsorolunk néhány problémás területet, amelyekkel ellenőrizheti a lakótető szivárgását.

Zsindely és egyéb anyagok

A tetőn lévő zsindely vagy más tetőfedő anyag olyan károkat szenvedhet, amelyek nedvességet engednek otthonába. Keressen sérülést tetőszerkezetén! Nem talált cserép darabokat kertjében a tető közelében?  A sérült, törött vagy hiányzó tetőcserepek helyén szabad a víz útja, így könnyebben beszivárog olyan helyekre is, ahová a legkevésbé sem kéne…

Tetőablakok és kémények

Minél több extra funkcióval rendelkezik a tető, annál nagyobb az esélye a vízkárnak. A tetőablakok és a kémények funkcionálisak és esztétikusak is lehetnek, de megfelelő felszerelés nélkül a víz könnyen behatolhat az őket körülvevő tetőfedő anyagokon keresztül. Amennyiben azt gyanítja, hogy a tetőablakain vagy a kéményen keresztül szivárog a víz, forduljon hozzánk bizalommal!

Szakemberek felvétele

A vízkárok nagyon rövid idő alatt, nagyon nagy károkat képesek okozni. Amennyiben egy nagy esőzéssel telt nap után foltok jelentek meg mennyezetén vagy falain, ne várjon túl sokáig! Minél hamarabb veszi kezelésbe tetőjét tetőfedő szakember, annál kisebb károkat fog elszenvedni otthona. Amennyiben kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal, készséggel állunk rendelkezésére!

Kérjen ajánlatot!

Amiben segíteni tudunk

Tetőfedés, tetőjavítás, tetőfelújítás, ácsmunkák, bádogosmunkák, tetőcserepezés, cserepezés, tetőfestés, ereszcsatorna szerelés, zsindelyezés, állokorcos tetőfedés, cserepes lemezek, ereszcsatorna tisztítás. Ingyenes felmérés az egész ország területén!

Kérdése van vagy ajánlatot szeretne?

Kérjen visszahívást!

Mesterembereink a lehető leghamarabb visszahívják Önt.
Az egész országban a helyszíni felmérés teljesen díjmentes!