Ingyenes felmérés országosan! +36 70 25 83 400

Ön mit tesz azért, hogy tetője hosszútávon jó állapotban maradjon?

A tető ellenőrzése

A biztonsági kérdések egyike annak, hogy sok ingatlantulajdonos tetőfedéssel foglalkozó szakembert bíz meg az önellenőrzés helyett. A tetők egyébként is veszélyesek lehetnek az óvatlan „járókelők” számára, ezenkívül a tető sok helyen szilárdnak és stabilnak tűnhet, de lehetnek olyan gyenge pontjai, amelyekkel Ön nincs tisztában.

A tető garanciája

A tető garanciája védi a pénztárcáját és a pénzügyeit azáltal, hogy megkönnyíti a javításokat. Ha azonban önállóan próbál meg dolgozni a tetőn, az érvényét vesztheti. A garanciák gyakran olyan feltételeket tartalmaznak, amelyek felvázolják, hogy ki dolgozhat a tetőn és milyen anyagokat használhatnak fel ehhez. Tehát, ha tetőjén csak szakember végezhet munkát és / vagy nem megfelelő anyagokat használ, akkor a tető garanciája kárba vész.

Rendszeres tetőkarbantartás

Néhány problémát könnyű észrevenni, másokat azonban csak a tetőfedő szakemberek szúrhatják ki. Egy apróbb probléma, melyet laikus szem nem lát, megjelenése jelentéktelennek tűnhet, de ne feledje, a legtöbb nagy probléma kicsinek indul. Nem lehet eleget hangoztatni a rendszeres tetőfedési karbantartást, mellyel a kis problémák nagyobbá válását!

Szokatlan jelek a tetőn

Attól, hogy felfedezett egy hibát tetőjén, még nem biztos, hogy meg is tudja azt javítani. A tetőfedő szakemberek elvégzik a szükséges vizsgálatokat és gyakran ugyanazon látogatás során megkeresik és megszüntetik a probléma okát. Amennyiben furcsa vagy szokatlan jeleket fedezett fel tetőjén, forduljon hozzánk bizalommal, készséggel állunk rendelkezésére!

Kérjen ajánlatot!

Amiben segíteni tudunk

Tetőfedés, tetőjavítás, tetőfelújítás, ácsmunkák, bádogosmunkák, tetőcserepezés, cserepezés, tetőfestés, ereszcsatorna szerelés, zsindelyezés, állokorcos tetőfedés, cserepes lemezek, ereszcsatorna tisztítás. Ingyenes felmérés az egész ország területén!

Kérdése van vagy ajánlatot szeretne?

Kérjen visszahívást!

Mesterembereink a lehető leghamarabb visszahívják Önt.
Az egész országban a helyszíni felmérés teljesen díjmentes!