Ingyenes felmérés országosan! +36 70 25 83 400

Ismerje meg jobban a zsindelytető romlásának fő okait!

A tető a feje fölött az otthona első védelmi vonala, ha nap, eső, hó, szél és más időjárási tényezőknek van kitéve. A zord időjárás a fő oka annak, hogy a zsindely a vártnál hamarabb romlik.

Az eső, hó és jég tetőre gyakorolt hatása

A nedvesség a tető első számú ellensége. Károsíthatja szerkezetét, penészt és rothadást okozhat, sőt károsíthatja a szigetelést is. Míg az eső van a legtöbb tetőszivárgás mögött, az olvadó hó gyakran újra megfagy és jéggátakat képez, amelyek gátolják a víz megfelelő elvezetését az ereszcsatornába, így ez súlyos szerkezeti károsodásokhoz vezethet.

A Nap és a tető

A Nap a tetőfedések egyik leggyakoribb ellensége, a nap a káros sugaraival és a hővel károsítja a tetőt, aminek következtében a tetőfedés romlásnak indul. A hőtágulás, a sugárzás és a nap UV-fénye a hibás a napsütés okozta tetőproblémáknál.

A szél okozta károk a tetőn

A nagy szél felemeli, göndöríti és lehúzza az zsindelyt a tetőről, ami kiszolgáltathatja a tetőt a vízkároknak és a jelentős szerkezeti romlásoknak. A sarkok, a tető szélei és a gerincvonala különösen érzékeny a nagy szél okozta károkra, ezenfelül gyakran az egész tetőszerkezet sérüléseket szenvedhet el.

 

Kérjen ajánlatot!

Amiben segíteni tudunk

Tetőfedés, tetőjavítás, tetőfelújítás, ácsmunkák, bádogosmunkák, tetőcserepezés, cserepezés, tetőfestés, ereszcsatorna szerelés, zsindelyezés, állokorcos tetőfedés, cserepes lemezek, ereszcsatorna tisztítás. Ingyenes felmérés az egész ország területén!

Kérdése van vagy ajánlatot szeretne?

Kérjen visszahívást!

Mesterembereink a lehető leghamarabb visszahívják Önt.
Az egész országban a helyszíni felmérés teljesen díjmentes!