Ingyenes felmérés országosan! +36 70 25 83 400

Sok ingatlantulajdonos elhalasztja a legtöbb javítási és karbantartási feladatot otthona körül és csak akkor foglalkozik velük, amikor már nagy a baj.

Minden épület egyik leginkább figyelmen kívül hagyott része a tető. Bár az ingatlantulajdonosok azt gondolhatják, hogy a garancia kiterjed a tető károsodása esetén, a szavatosság gyakran tartalmaz olyan rendelkezéseket, amelyek korlátozzák a gyártó vagy a kereskedő felelősségét. E rendelkezések egyike a tető karbantartása.

Meghosszabbítja a tető élettartamát

A tető az épület legnagyobb beruházása. Míg a tetőcsere költsége az anyagtól és annak lejtésétől függ. A tető rendszeres karbantartása segít elkerülni a korai tetőcserét és a nem tervezett javításokat. A tetőfedő vállalkozóink betekintést nyújtanak Önnek, a tetőjavítás és -karbantartás világába, így Ön is egyértelműen látni fogja ennek jelentőségét.

Növeli otthonának energiahatékonyságát

Az energiatakarékos épületek csökkentik a hőnyereséget, ha meleg az idő és minimalizálják a hőveszteséget a tél folyamán, így redukálhatjuk a fűtési és hűtési igényeket, ezáltal a közüzemi számlákat is. Az ütemezett tetőkarbantartási munkák során vállalkozója tanácsot adhat olyan kérdésekben, mint a magasabb energiahatékonyság elérése.

Javítja a tető teljesítményét

A költséges javítások elkerülése talán a fő oka annak, hogy ragaszkodni kell a tető szigorú karbantartási ütemtervéhez. Az ingatlantulajdonosok, akik elhanyagolják a tetőket, csak akkor szereznek tudomást a tetőszerkezet problémájáról, ha az már jelentős károkat szenvedett el. A tető rendszeres karbantartásába történő befektetésével a tetőfedő vállalkozó időben észreveszi és megoldja a tető problémáit, mielőtt azok fokozódnának.

Kérjen ajánlatot!

Amiben segíteni tudunk

Tetőfedés, tetőjavítás, tetőfelújítás, ácsmunkák, bádogosmunkák, tetőcserepezés, cserepezés, tetőfestés, ereszcsatorna szerelés, zsindelyezés, állokorcos tetőfedés, cserepes lemezek, ereszcsatorna tisztítás. Ingyenes felmérés az egész ország területén!

Kérdése van vagy ajánlatot szeretne?

Kérjen visszahívást!

Mesterembereink a lehető leghamarabb visszahívják Önt.
Az egész országban a helyszíni felmérés teljesen díjmentes!