Ingyenes felmérés országosan! +36 70 25 83 400

Minden gépjármű-tulajdonos tudja, hogy egy jármű rendszeres karbantartása olcsóbb, mint annak cseréje, - vagy ezt a tanulságot nehezen és saját kárukon megtanulják.

Ugyanez vonatkozik a tetőkre is: Azok a tulajdonosok, akik a tető karbantartásába fektetnek be, jelentősen meghosszabbítják a tetők élettartamát és elhárítják a veszélyes és drága problémákat. Ebben a cikkünkben bemutatjuk, hogyan vizsgáljuk és tartjuk karban ügyfeleink tetőszerkezetét. Tartsanak velünk!

Tetőértékelések

Nem számít, hány ingatlan birtokában van, a karbantartási terv elkészítésének első lépése egy értékelés. A karbantartási terv magába foglalja a tetőfedő szakemberek által elvégzett tetőellenőrzést. A szakemberek információkat gyűjtenek az egyes tetők állapotáról, többek között arról, hogy javítható-e vagy sem. Az értékelési szakasz másik eleme a projekt kezdeti költségbecslésének elkészítése.

A karbantartási terv

Attól függően, hogy az ellenőrzés és az értékelés pozitív vagy negatív híreket eredményez, szakembereink felállítják a tetőfedéséhez megfelelő karbantartási tervet. Könnyen előfordulhat, hogy csupán néhány apróbb hibát észlelnek tetőszerkezetén a szakemberek. Szakembereink a sérülések fényében egyeztetnek és megegyeznek ügyfeleinkkel.

Óvja tetőjét!

Ezt követően ideje megelőző karbantartási módba váltani. Ehhez olyan elemek szükségesek, mint a rendszeres, folyamatos ellenőrzések; csatornák és ereszcsatornák tisztítása; és szükség szerint kisebb javításokat. Ha még nincs karbantartási terv otthona tetejére, akkor tanácsos felvenni a kapcsolatot egy tetőfedő céggel. Forduljon hozzánk bizalommal, készséggel állunk rendelkezésére!

Kérjen ajánlatot!

Amiben segíteni tudunk

Tetőfedés, tetőjavítás, tetőfelújítás, ácsmunkák, bádogosmunkák, tetőcserepezés, cserepezés, tetőfestés, ereszcsatorna szerelés, zsindelyezés, állokorcos tetőfedés, cserepes lemezek, ereszcsatorna tisztítás. Ingyenes felmérés az egész ország területén!

Kérdése van vagy ajánlatot szeretne?

Kérjen visszahívást!

Mesterembereink a lehető leghamarabb visszahívják Önt.
Az egész országban a helyszíni felmérés teljesen díjmentes!