Ingyenes felmérés országosan! +36 70 25 83 400

A tél úton van, és számos olyan természeti elemet hoz magával, amely megterhelheti a tetőfedését. A jó hír az, hogy az alábbi lépések végrehajtásával gondozhatja a otthonának tetejét, és a leghidegebb évszakban is jó állapotban tudja tartani azt.

Az ellenőrzések fontos védelmi vonalat jelentenek a tető károsodása ellen. Szakembereink azt javasolják, hogy évente kétszer vizsgálják meg a tetőt, egyszer tavasszal, egyszer pedig ősszel. A tavaszi ellenőrzés megállapíthatja az előző télen kialakult károkat, ősszel elvégezhetjük a szükséges megelőző karbantartásokat.

A tél és a tető

Noha a rendszeres, évente kétszer elvégzett ellenőrzések valóban kulcsfontosságúak a tetőfedések jó állapotban tartásához, nem ez az egyetlen út a sikerhez. Egy heves vihar ugyanis további ellenőrzést igényelhet. Az erős széllökések letéphetik a tetőfedő anyagokat, ami viszont a többi anyagot teszi sérülékenyebbé. Az erős szélen és a viharokon kívül a hőmérséklet-ingadozások is károsíthatják idővel a tetőt.

Halljuk meg a tetők segélykiáltását!

Az elzáródott vagy eldugult tetőcsatornák megakadályozhatják a víz kifolyását a tetőn. Ez minden évszakban problémát jelent, de télen a kiürítetlen víz felhalmozódhat és megfagyhat, ami idővel nagy mennyiségű tömeget halmoz fel. A tetőn felhalmozódó hó rendkívül megnehezülhet. Tegye meg a megfelelő lépéseket a hó eltávolítására, amennyiben ez biztonságosan megtehető.

Jeges tetők

Az ereszcsatornákon lógó jégcsapok a jéggátak jelei. Hozzájárulhatnak az elégtelen vízelvezetés fent említett problémájához. Ezenkívül a jéggátak önmagukban is károkat okozhatnak, károsíthatják az ereszeket, a tetőcserepeket és a tetőrendszer egyéb elemeit. Távolítsa el a jégcsapokat tetőjéről és kímélje meg magát néhány igen kellemetlen meglepetéstől.

Kérjen ajánlatot!

Amiben segíteni tudunk

Tetőfedés, tetőjavítás, tetőfelújítás, ácsmunkák, bádogosmunkák, tetőcserepezés, cserepezés, tetőfestés, ereszcsatorna szerelés, zsindelyezés, állokorcos tetőfedés, cserepes lemezek, ereszcsatorna tisztítás. Ingyenes felmérés az egész ország területén!

Kérdése van vagy ajánlatot szeretne?

Kérjen visszahívást!

Mesterembereink a lehető leghamarabb visszahívják Önt.
Az egész országban a helyszíni felmérés teljesen díjmentes!