Ingyenes felmérés országosan! +36 70 25 83 400

Imádja otthona teraszát és szívesen használná akár az év minden napján? Ha igennel válaszolt kérdésünkre, akkor gondolkozzon el egy a teraszát fedő tetőn!

Terasz tetőfedése

Egy terasz nyáron a ház legkedveltebb helyisége. Spontán nyári esőben azonban gyorsan kellemetlenné válhat. Annak érdekében, hogy bármikor kényelmesen élvezhesse a friss levegőt, javasoljuk teraszának tetőfedését, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!

Fa tetőfedés

A fa természetes anyag, ezért különösen alkalmas a kertben való használatra. Nagyon elegáns és robusztus egyszerre. Ha fából készült tetőt szeretnénk teraszunk fölé, akkor érdemes valamilyen kezelt fát alkalmazni. A legjobb választás az impregnált tömör fa, ahol az impregnálás nagyon mélyen behatol a fába, így a kártevőket is távol tartja.

Tetőfedés kombinációk

Az alapszerkezet fából, a tényleges burkolat műanyagból vagy alumíniumból készül. Ennek az anyagkombinációnak a fő előnye az alacsonyabb ár. Ily módon kis költségvetéssel teljesítheti a terasz tetőfedéséről szőtt álmait. Különösen népszerűek a hullámvasból készült építmények, amelyek sokféle színben és formában kaphatók az üzletekben.

Alumínium tetőfedés

A műanyag mellett az alumínium is az egyik legnépszerűbb terasz tetőfedő anyag. A gyártási folyamat lehetővé teszi a színek sokféleségét, és ezáltal személyes kreativitásának kifejezését. A gépgyártás lehetővé teszi az alumínium finomítását oly módon, hogy az robusztus és érzéketlen legyen. Nagy előnye, hogy nem kell időt fordítania a karbantartásra, ezenkívül az alumínium nagyon könnyen tisztítható.

Kérjen ajánlatot!

Amiben segíteni tudunk

Tetőfedés, tetőjavítás, tetőfelújítás, ácsmunkák, bádogosmunkák, tetőcserepezés, cserepezés, tetőfestés, ereszcsatorna szerelés, zsindelyezés, állokorcos tetőfedés, cserepes lemezek, ereszcsatorna tisztítás. Ingyenes felmérés az egész ország területén!

Kérdése van vagy ajánlatot szeretne?

Kérjen visszahívást!

Mesterembereink a lehető leghamarabb visszahívják Önt.
Az egész országban a helyszíni felmérés teljesen díjmentes!