Ingyenes felmérés országosan! +36 70 25 83 400

A következő néhány sorban néhány az elöregedett tetőket jellemző jeleket szeretnénk megosztani Olvasóinkkal. Ezen tünetek megjelenése egyértelműen azt jelezheti számunkra, hogy érdemes elgondolkozni a tetőcserén.

Figyelje tetőjét!

Ha az épület teteje elkezd romlani, az idővel akár katasztrófát is okozhat. A tető az első védelmi vonal a természet elemeivel szemben, így a silány tető költséges vízkárokat okozhat. Ha olyan jeleket lát, amelyek alapján a tetőn javítást igényel, ne késlekedjen, forduljon bizalommal tetőfedő szakembereinkhez és azonnal kezelje a helyzetet.

Ha sérül a tető...

Ha belső vízkárosodást észlel, például foltokat a mennyezeten vagy a falakon, ellenőrizze, hogy a tető nem sérült-e meg. Ha nem képes megóvni otthonát az esőtől és a víztől, nagyobb probléma is lehet belőle, ha nem foglalkozik vele. Tudja mennyi pontosan a havi fűtésszámlája? A silány vagy rosszul javított tető gyakran megnöveli a fűtési vagy hűtési költségeket. Ellenőrizze a számlákat, és értékelje a tető állapotát.

Megereszkedett tető

Vannak megereszkedett pontok a tetőn? A puha, szivacsos vagy megereszkedett részek a tetőfedő anyag integritásával kapcsolatos probléma jele. Lehetséges, hogy a nedvesség miatt sérült a zsindely és vízkárosodást okozott. Keresse meg a laza tetőrészeket, például a hiányzó zsindelyeket, hogy megállapíthassa, itt van -e már az ideje a tetőszerkezet javításának.

Dohos szag

A vízkárosodásnak jellegzetes dohos szaga van. Érez valahol dohos szagot az épületen belül vagy kívül? H igen, akkor érdemes végiggondolni, hogy hány éves a tetőd. Az életkor egy másik szempont, amelyet figyelembe kell venni a tetőfedés javításának és helyreállításának idejének meghatározásakor. Amikor a tető 25 éves vagy annál idősebb, akkor már érdemes vizsgálódni a tető körül, megelőzve néhány kellemetlenséget.

Kérjen ajánlatot!

Amiben segíteni tudunk

Tetőfedés, tetőjavítás, tetőfelújítás, ácsmunkák, bádogosmunkák, tetőcserepezés, cserepezés, tetőfestés, ereszcsatorna szerelés, zsindelyezés, állokorcos tetőfedés, cserepes lemezek, ereszcsatorna tisztítás. Ingyenes felmérés az egész ország területén!

Kérdése van vagy ajánlatot szeretne?

Kérjen visszahívást!

Mesterembereink a lehető leghamarabb visszahívják Önt.
Az egész országban a helyszíni felmérés teljesen díjmentes!