Ingyenes felmérés országosan! +36 70 25 83 400

A következő néhány sorban a párkánycserével, illetve az elhanyagolhatatlan ereszcsatorna tisztítással foglalkozunk. Ha szeretnénk, hogy tetőszerkezetünk sokáig problémamentesen lássa el feladatait, akkor nagy hangsúlyt kell ezen karbantartási feladatokra fektetnünk.

Párkánycsere

Az otthoni párkány elsődleges feladata, hogy védőgátat biztosítson a tető és az otthoni belső tér között, ezenkívül egyenletes és sima tetőszél létrehozásával növeli otthona látványosságát. A párkány az ereszcsatornáihoz van rögzítve, és közvetlenül a tető alatt található, így különösen érzékeny a vízkárokra. A párkány rendszeres vizsgálata segít biztosítani a tető vízelvezetését, és az ereszcsatorna-rendszere nem rothasztja el ezt az előnyös tetőfedő elemet. Ha azt gyanítja, hogy károsodott párkánya, akkor tetőfedő szakembereink segíthetnek otthona biztonságának és homlokzatának helyreállításában.

Vihar okozta károk

Napjainkban egyáltalán nem furcsa, ha egyik pillanatról a másikra heves viharok, gyors lehűlések vagy éppen felmelegedések alakulnak ki. Ha otthonában tetőfedési károk keletkeztek a nagy szél, lehullott faágak, jég vagy hó felhalmozódása miatt, csapatunk rendelkezésre áll, hogy segítsen biztosítani a tetőt, és időben és szakszerűen biztosítani a szükséges tetőfedési javításokat.

Ereszcsatorna tisztítás

A száraz minőségének megőrzéséhez megfelelően működő csatornarendszerekre van szükség. Ha az ereszcsatornák dugulása, megakadályozza a víz szabad áramlását a vályúrendszeren és a lefolyókon. Ennek eredményeként a víz áll a csatornában,  és gyakran ázik a tető széle. A csapdába esett víz behatolhat az tetőszerkezetbe, ami komoly problémákat okozhat idővel. Ha hosszabb ideig ázik a tető, rothadást vagy jelentős beázást okozhat a megrekedt víz.

Előzzük meg a dugulást!

Ideális esetben a lakástulajdonosoknak meg kell tervezniük, hogy évente legalább egyszer megtisztítják az ereszcsatornákat, hogy eltávolítsák a dugulást előidéző ​​leveleket és egyéb törmelékeket. Egy másik lehetőség annak megakadályozására, hogy az udvari törmelék összegyűljön az ereszcsatornákban, egy védőcsatorna-védőburkolat felszerelése. Ezek a védőburkok nagyon hatékonyan megakadályozzák, hogy nagyobb tárgyak felhalmozódjanak és eldugítsák otthona csatornarendszerét.

 

Kérjen ajánlatot!

Amiben segíteni tudunk

Tetőfedés, tetőjavítás, tetőfelújítás, ácsmunkák, bádogosmunkák, tetőcserepezés, cserepezés, tetőfestés, ereszcsatorna szerelés, zsindelyezés, állokorcos tetőfedés, cserepes lemezek, ereszcsatorna tisztítás. Ingyenes felmérés az egész ország területén!

Kérdése van vagy ajánlatot szeretne?

Kérjen visszahívást!

Mesterembereink a lehető leghamarabb visszahívják Önt.
Az egész országban a helyszíni felmérés teljesen díjmentes!