Ingyenes felmérés országosan! +36 70 25 83 400

Legyen öregebb vagy újabb tetőszerkezet otthonában, mindig fennáll annak az esélye, hogy tető jégeső, szél, heves esőzések, jég, hó, hóolvadás vagy ónos eső károsíthatja azt. Cégünk több évtizedes tapasztalattal segíti a lakosságot, ha tetőfedéssel kapcsolatos problémáik akadnak.

A leggyakoribb probléma, a beázás

Az egyik leggyakoribb tetőfedési probléma a beázás. Ez a fajta tetőfedési probléma elsőre viszonylag ártalmatlannak tűnik, de minél tovább vár javításra, annál rosszabb lesz a helyzet. A tető olyan sérülései, amelyek sebezhetővé tehetik a beázások ellen, többek között törött cserepek, pala vagy zsindely, illetve a hibás ereszcsatornák. Érdemes megjegyezni, hogy beázás bárhol előfordulhat, ha tetőfedő rendszere sérül az elhasználódás, az erős viharok vagy az erős hó- vagy jégfelhalmozódások következtében. A barna foltok, a mennyezet elszíneződése és a nedves falak mind a szivárgó tető jelei.

Mi megjavítjuk sérült tetőszerkezetét!

Gyors intézkedéssel és a beázás orvoslásával elkerülheti az egyéb veszélyeket, például a penészedést vagy kártevőinváziókat, amelyek gyakran előfordulnak, ha halogatjuk a tetőjavítást. A beázás következtében felmerülő veszélyek közé tartozhatnak az elektronikai berendezések problémái, a szigetelés károsodása vagy a ház szerkezetének rothadása és instabillá válása.

Zsindelycsere

Zsindelye rengeteg hőt vesz fel! Otthonának egyik leginkább igénybe vett részeként nem ritka, hogy időnként cserélni kell a zsindelyeket. A magyar otthonok sokféle időjárási viszontagságnak vannak kitéve. Heves esőzések, nagy szél, jég, ónos eső, hó és szélsőséges hőmérséklet próbára teszi a tetőfedést. Zsindelyjavító szolgáltatásaink biztosítják, hogy minden repedést, hő- vagy egyéb sérülést okozó zsindelyt azonnal eltávolítsunk és kicseréljünk.

Ellenőrizze tetőszerkezetét!

Javasoljuk, hogy évente legalább kétszer ellenőrizze a tetőt. A tavaszi ellenőrzés ideális a tetőfedő rendszer sérült zsindelyeinek vagy más alkatrészeinek ellenőrzésére. Az ősszel végzett ellenőrzés mindig praktikus a nyári viharoktól lehullott törmelék eltávolítására és az esetleges sérülékeny zsindelyek vagy más tetőfedő elemek azonosítására. A viharvizsgálatok után segítenek azonosítani a törött zsindelyeket, a zsugorodást, eltávolítani a letört ágakat vagy egyéb törmeléket, amelyek összegyűltek a tetők. Az zsindely cseréje lehetőséget nyújt a lakástulajdonosoknak arra, hogy a tetőfedő rendszer problémás zsindelyeit vagy sérült területeit azonnal kezeljék anélkül, hogy teljes tetőcserét kellene elvégezni.

Kérjen ajánlatot!

Amiben segíteni tudunk

Tetőfedés, tetőjavítás, tetőfelújítás, ácsmunkák, bádogosmunkák, tetőcserepezés, cserepezés, tetőfestés, ereszcsatorna szerelés, zsindelyezés, állokorcos tetőfedés, cserepes lemezek, ereszcsatorna tisztítás. Ingyenes felmérés az egész ország területén!

Kérdése van vagy ajánlatot szeretne?

Kérjen visszahívást!

Mesterembereink a lehető leghamarabb visszahívják Önt.
Az egész országban a helyszíni felmérés teljesen díjmentes!