Ingyenes felmérés országosan! +36 70 25 83 400

Az otthonának megfelelő tetőfedés kiválasztása könnyen fejtörést okozhat. A rendelkezésünkre álló rengeteg tetőfedő anyagból a környezetének, a ház stílusának és a költségkeretnek leginkább megfelelő anyagokat kell kiválasztania.

Informálódjunk tetőnkről!

A tetőnek magas épületbiztonsági előírásoknak kell felelnie a lakosok biztonsága érdekében, ezért fontos figyelembe venni a tetőfedő vállalkozó szolgáltatás minőségét, a termékeket, az anyagokat és a telepítést. Ha a végső kiválasztás előtt többet megtud a lehetőségeiről, biztos lehet benne, hogy sokkal elégedettebbek lesz a végeredménnyel.

Zsindely tetőfedés

Az zsindely tetőfedés az egyik legelterjedtebb stílus az otthonokban. Amikor végighajt a hazafelé vezető úton, nagy eséllyel a legtöbb tető zsindelytető lesz. Az zsindely népszerűségének számos oka van, beleértve a stílus- és színválasztékot, valamint a viszonylag alacsony költségeket (néhány más anyaghoz képest). A zsindelyeket úgy helyezik el, hogy átfedésben legyenek, a tető aljától a tetejéig. Ez biztosítja, hogy a tető víztaszító képességét, lehetővé téve az eső hatékony elvezetését.

Palatetők

A kövek és palatetők drágábbak, mint más anyagok, de a tartósság szempontjából bőven megérik a beruházást. A kőből vagy palából készült tetők megfelelő gondozással akár több évszázadot is átvészelhet. Ilyen hosszú élettartammal könnyű igazolni a nagyobb előzetes költségeket. A pala legnagyobb élettartamát elősegítő két legfontosabb tényező a karbantartás és a használt palatípus. A pala újrafelhasználható, a tartósság elvesztése nélkül is áthelyezhetők az egyik épület tetejéről a másikra.

Amennyiben tetőfedő szakembert keres...

Ha tetőfedéssel foglalkozó megbízható szakembert keres, akkor a legjobb helyen jár! Sokéves munkatapasztalatunknak köszönhetően már nem ismerünk lehetetlen vagy megoldhatatlan feladatot. Bármilyen kérdése van a tetőfedéssel kapcsolatban, tegye fel őket bátran munkatársainknak, készséggel állnak rendelkezésére! 

Kérjen ajánlatot!

Amiben segíteni tudunk

Tetőfedés, tetőjavítás, tetőfelújítás, ácsmunkák, bádogosmunkák, tetőcserepezés, cserepezés, tetőfestés, ereszcsatorna szerelés, zsindelyezés, állokorcos tetőfedés, cserepes lemezek, ereszcsatorna tisztítás. Ingyenes felmérés az egész ország területén!

Kérdése van vagy ajánlatot szeretne?

Kérjen visszahívást!

Mesterembereink a lehető leghamarabb visszahívják Önt.
Az egész országban a helyszíni felmérés teljesen díjmentes!