Ingyenes felmérés országosan! +36 70 25 83 400

Írásunk főszereplője a méltán híres és közkedvelt kerámiacserép. Nézzük meg tüzetesebben, miért is olyan népszerű!

Jó vízelvezető

A kerámiacserép kiváló vízelvezető képességgel bír remek formai kialakításának köszönhetően. A különleges formai megmunkálás révén gyorsan, könnyedén és megbízhatóan vezeti el a csapadékot még akkor is, ha tetőnk kis hajlásszöggel rendelkezik. Akinek valaha is volt már gondja a háztetője vízelvezetési képességével, annak tökéletes választás lehet a kerámiacseréptető.

Hű társ

A kerámiacserép egyik elévülhetetlen érdeme, hogy hihetetlen tartóssággal bír. Hosszú évtizedeken, sőt akár egy évszázadon át is képes megóvni családunkat és otthonunkat a természet viszontagságaival szemben. Közismert remek UV-ellenállásáról, amelynek köszönhetően élénk színe sokáig megmarad.

Remekül szigetel

Ez a tetőtípus nagyon jó szigetelő képességgel bír. A szigetelés szó hallatán először mindenkinek csak a hőszigetelés fogalma jut eszébe, azonban ez a cserépfajta elmondhatja magáról azt is, hogy a hangszigetelés terén ugyancsak a legjobbak között a helye. Hőszigetelő képességének köszönhetően házunk hőmérsékletváltozása sokkal lassabb az átlagosnál. Legyen szó hirtelen meleg- vagy hidegfrontról, a kerámiacserép állja a sarat.

Tűzvédelem

Az ingatlanok esetében mindig számolnunk kell különböző balesetmegelőző lépésekkel. Tűz- és balesetvédelem szempontjából a kerámia tetőcserepek megint csak remek választásnak bizonyulhatnak, mivel az alapanyaguk, a kerámia nem éghető anyag. Persze, nem szabad sosem a legrosszabbra számítani, hiszen képesek vagyunk bevonzani dolgokat, a prevenció azonban még senkinek sem ártott.

Kérjen ajánlatot!

Amiben segíteni tudunk

Tetőfedés, tetőjavítás, tetőfelújítás, ácsmunkák, bádogosmunkák, tetőcserepezés, cserepezés, tetőfestés, ereszcsatorna szerelés, zsindelyezés, állokorcos tetőfedés, cserepes lemezek, ereszcsatorna tisztítás. Ingyenes felmérés az egész ország területén!

Kérdése van vagy ajánlatot szeretne?

Kérjen visszahívást!

Mesterembereink a lehető leghamarabb visszahívják Önt.
Az egész országban a helyszíni felmérés teljesen díjmentes!