Ingyenes felmérés országosan! +36 70 25 83 400

Következő írásunkban a még mindig sokak által kedvelt betoncserép előnyeit fogjuk megvizsgálni egy kicsit tüzetesebben.

Hatalmas teherbírású tető

A betoncserepek egyik legnagyobb előnye talán a hatalmas teherbírásuk, amit nem más eredményez, mint a sokszor hátránynak titulált nagy súlya. A betoncserepek súlya ugyan nagy, ezt viszont jócskán ellensúlyozza a rengeteg környezeti viszontagságnak való ellenállás. Jöhet nagy szél, hatalmas eső vagy rekordmennyiségű hó, a betoncserép megvédi otthonunkat a környezeti hatásoktól.

Harcol a korrózió ellen

Az idő vasfoga, a korrózió a tetők rémálma. De mi e helyzet a betoncseréppel? Napjainkban a legújabb betoncserepek már büszkélkedhetnek egy a korróziót is kiálló tetőbevonattal. Ennek a különleges bevonatnak köszönhetően nem kell aggódnunk a gombák, a mohák és a szmog okozta sérülések miatt.

Remek esőálló képesség

A betoncserepek kiváló esőálló képessége szinte vitathatatlan. A beton tetőn való alkalmazása azért is jelenthet nagy előnyt, mert a beton nem szívja magába a csapadékot és a vizet, így sérülés híján borítékolható a jó vízelvezető képesség is. A tető azon pozitívuma, hogy nem szívja magába a vizet, jótékony hatást gyakorol az alatt megbújó tetőszerkezeti elemeknek is, mivel súlya állandó.

Egy természetes megoldás

A beton további említésre méltó pozitív tulajdonsága még a természetessége, ugyanis három a természetben rengeteg helyen megtalálható anyagból áll. Homokból, cementből és vízből. Azoknak az ügyfeleinknek, akik nem szeretnék, hogy valamilyen idegen, mesterséges anyag fedje otthonát, tökéletes választás lehet a betoncserép.

Kérjen ajánlatot!

Amiben segíteni tudunk

Tetőfedés, tetőjavítás, tetőfelújítás, ácsmunkák, bádogosmunkák, tetőcserepezés, cserepezés, tetőfestés, ereszcsatorna szerelés, zsindelyezés, állokorcos tetőfedés, cserepes lemezek, ereszcsatorna tisztítás. Ingyenes felmérés az egész ország területén!

Kérdése van vagy ajánlatot szeretne?

Kérjen visszahívást!

Mesterembereink a lehető leghamarabb visszahívják Önt.
Az egész országban a helyszíni felmérés teljesen díjmentes!