Ingyenes felmérés országosan! +36 70 25 83 400

Sokunk él abban a tévhitben, hogy a fémtetők minősége rosszabb a cseréptetőkénél. A következő néhány sorban röviden bemutatjuk a különböző fémtetőket, ezentúl pedig megpróbáljuk eloszlatni a fémtetőket övező tévhiteket.

Acéltetők

Az acéltetők a fémtetők egyik legegyszerűbb típusa. A vasról alapvetően mindenki tudja, hogy áll ellen túl sokáig az idő vasfogának. Ennek a problémának a feloldására találták ki a tetőfedő mesteremberek, hogy egy cinkbevonattal ellenállóbbá teszik az acélt. Otthonunk harmadlagos védelmi vonala pedig a tetőt bevonó festékréteg lehet, aminek segítségével még nagyobb ellenálló képességet kölcsönözhetünk tetőszerkezetünknek.

Alumínium a ház fölött

Talán mindenki tudja az alumíniumról, hogy az időjárási viszontagságok és a korrózió legnagyobb ellensége, mivel képes szinte teljes egészében ellenállni az állagromboló hatásoknak. A tetőfedéssel foglalkozó szakemberek tapasztalati alapján az alumínium tetők strapabírósága és időtállósága gyakran nagyobb a cseréptetőkénél.

Rézből készült tetők

Az előbb említett alumínium tetőkhöz hasonlóan a rézből készült tetők élettartami is igen hosszú. Sokan kerülik ezt a tetőtípust borsos ára miatt, azonban ez a befektetés hosszútávon szépen megtérül. A réztetők nagy előnye az esztétikus megjelenésükben rejlik. Szépségükkel egyedivé és feledhetetlenné varázsolják otthonunkat.

Felújít vagy építkezik?

Amennyiben tetőfedéssel foglakozó szakembert keres építkezéshez, felújításhoz vagy puszta tetőjavításhoz, akkor a legjobb helyen jár! Szakembereink készséggel állnak rendelkezésére, akármilyen feladattal vagy problémával álljanak is szemben.

Kérjen ajánlatot!

Amiben segíteni tudunk

Tetőfedés, tetőjavítás, tetőfelújítás, ácsmunkák, bádogosmunkák, tetőcserepezés, cserepezés, tetőfestés, ereszcsatorna szerelés, zsindelyezés, állokorcos tetőfedés, cserepes lemezek, ereszcsatorna tisztítás. Ingyenes felmérés az egész ország területén!

Kérdése van vagy ajánlatot szeretne?

Kérjen visszahívást!

Mesterembereink a lehető leghamarabb visszahívják Önt.
Az egész országban a helyszíni felmérés teljesen díjmentes!