Ingyenes felmérés országosan! +36 70 25 83 400

Eldugult az ereszcsatornája? Kopottas a tető? Első lépésként tetőtakarítást érdemes eszközölni, elmeséljük, hogy zajlik!

Az ereszcsatornák tisztítása

Az ereszcsatorna a tetők azon része, amely takarítás szempontjából a legtöbb figyelmet igényli. A csatornákat idővel eldugíthatják a falevelek vagy más szennyeződések. Ha az eresz átvizsgálásakor nem találunk sérüléseket, akkor csak egy alapos takarítást végezzünk.

Bádogos szerkezetek átvizsgálása

Az ereszcsatornákon kívül más olyan tetőszegmenseket is érdemes átvizsgálnunk és kitisztítanunk a hosszú élettartamuk érdekében. Menjünk biztosra és nézzük át, hogy a bádogos szerkezetek vagy a szegélyek nem csúsztak -e szét!

Nézzük át a tetőcserepeket is!

A legjobb minőségű tetőknél is érdemes tüzetesen átnézni a tetőcserepeket, ugyanis az egyre szélsőségesebb időjárás a legstrapabíróbb tetőkben is képes kárt tenni. Az sérült vagy szétcsúszott tetőcserepek problémáját is jobb minél előbb orvosolni a további károk elkerülése érdekében.

Legyünk körültekintők tetőtakarításnál!

Bármilyen kár is érte a tetőszerkezetünket igyekezzünk minél hamarabb kijavíttatni azt, mert rengeteg komolyabb problémát megelőzhetünk, ha körültekintően vizsgálódunk. A tetőnk többgenerációs élettartamát csak így segíthetjük elő.

Kérjen ajánlatot!

Amiben segíteni tudunk

Tetőfedés, tetőjavítás, tetőfelújítás, ácsmunkák, bádogosmunkák, tetőcserepezés, cserepezés, tetőfestés, ereszcsatorna szerelés, zsindelyezés, állokorcos tetőfedés, cserepes lemezek, ereszcsatorna tisztítás. Ingyenes felmérés az egész ország területén!

Kérdése van vagy ajánlatot szeretne?

Kérjen visszahívást!

Mesterembereink a lehető leghamarabb visszahívják Önt.
Az egész országban a helyszíni felmérés teljesen díjmentes!