Ingyenes felmérés országosan! +36 70 25 83 400

Nem titok, hogy a betoncserepek egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Adódik azonban a kérdés, hogy miért is teszik le egyre többen voksukat ezen tetőfedő mellett? Most erre igyekszünk kielégítő választ adni Olvasóinknak.

A változatos betoncserép

A betoncserepek nagy előnye, hogy nagyon változatosak, mindenki megtalálhatja az ízlésének legmegfelelőbb típust. Formájának és színeinek csak a gyártó képzelete szabhat határt. A sokszínűségen kívül elévülhetetlen érdeme a strapabírósága, ami rendkívüli kopásállóságot kölcsönöz neki. A betoncserepek átlagon felüli a szilárdsággal bírnak, nagyon nehezen törnek.

A betoncserép hosszú élettartamú

A betoncserép a tetőfedők egyik legidőtállóbb típusa. Nem szívja magába a nedvességet, ami sok szempontból kedvező tulajdonság lehet. Abszolút fagyállósága kifejezetten tartóssá teszi, ellenáll a legnagyobb viharoknak, így képes sok generáción át védeni otthonunkat a természet viszontagságaitól. 

Megéri betoncserepet választani

Az előbb felsorolt jellemzők, előnyök talán már nyilvánvalóvá tették azt a tényt, hogy a betoncserepek ár-érték aránya igen kedvező. A betoncserepek tartósságának köszönhetően sok felesleges költségtől megkímélhetjük magunkat. A szakszerűen megépítette betoncserepes tetők költsége jócskán megtérül a hosszú évtizedek alatt. 

Kíméljük a környezetünket betoncseréppel!

Nem véletlen, hogy a betoncserepet a környezetbarát építőanyagok között tartják számon, hiszen ez tetőfedő anyag természetes anyagokból készül. A cement, víz és homok ötvözete egy környezetkímélő tetőcserepet eredményez, ami napjainkban nagyon is lényeges szempont.

Kérjen ajánlatot!

Amiben segíteni tudunk

Tetőfedés, tetőjavítás, tetőfelújítás, ácsmunkák, bádogosmunkák, tetőcserepezés, cserepezés, tetőfestés, ereszcsatorna szerelés, zsindelyezés, állokorcos tetőfedés, cserepes lemezek, ereszcsatorna tisztítás. Ingyenes felmérés az egész ország területén!

Kérdése van vagy ajánlatot szeretne?

Kérjen visszahívást!

Mesterembereink a lehető leghamarabb visszahívják Önt.
Az egész országban a helyszíni felmérés teljesen díjmentes!