Ingyenes felmérés országosan! +36 70 25 83 400

Ereszcsatorna tisztítás tetőfedő bádogos szakértővel

Őszi tetőfedő bádogos munkálatok

Tetőfedő bádogos karbantartási feladatok ősszel

Az ősz nem csak a lehulló levelek és a hűvösebb idő beköszöntét jelzi, hanem az ereszcsatornák rendszeres tisztításának idejét is. Az ereszcsatorna tisztítás sokan elhanyagolják, pedig kulcsfontosságú a házak és épületek karbantartásában, valamint a biztonságos otthon fenntartásában. Tetőfedő bádogos szakértő segítségével gondoskodjunk otthonunk karbantartásáról.

Ereszcsatorna tisztítás tetőfedő bádogos szakértővel

Tetőfedő bádogos munkálatok - Miért fontos az ereszcsatorna tisztítása ősszel?

Vízelvezetés optimalizálása - tetőfedő bádogos munkák fontossága. Az ereszcsatornák feladata, hogy a csapadékvizet távol tartsák az épületektől, így megóvják azokat a nedvesség okozta károktól. Az ősz gyakran esős évszak, és az ereszcsatornákban felgyülemlő levélszemét és szennyeződések akadályozhatják a víz normális levezetését, ami potenciálisan tetemes károkat okozhat az ingatlanban.

Tetőfedő bádogos munkálatok - Hogyan történik az ereszcsatorna tisztítás?

Biztonság az első: Az ereszcsatorna tisztítás munkálatokat a szakértő tetőfedő bádogos megfelelően rögzített létrával, speciális ereszcsatorna tisztító szerszámokkal végzi,  a megfelelő védőfelszerelésben. Az ereszcsatorna tisztítása során eltávolítja a leveleket, a mohát, a sarat és minden egyéb szennyeződést.

Ereszcsatorna tisztítás tetőfedő bádogos szakértővel

Tetőfedő bádogos munkák – a karbantartás fontossága

A víz visszafelé folyása, amit a nem tisztított ereszcsatorna okoz, vagy az ereszcsatorna túlfolyása olyan problémákat indukál, mint a tetőszigetelés károsodása vagy a falak penészesedése. Ezek a problémák nem csak költségesek, hanem az egészségünkre is káros hatással lehetnek. Az ereszcsatornákban felgyülemlő víz télen fagyássá válhat, ami növeli a jégtörések kockázatát. A jég elszakíthatja az ereszcsatornákat és akár a tetőt is károsíthatja. Ezért a tetőfedő bádogos nem csak az ereszcsatornát tisztítja, hanem ellenőrzi a csöveket is, hogy nincsenek-e dugulások vagy sérülések.

Kérjen ajánlatot!

Amiben segíteni tudunk

Tetőfedés, tetőjavítás, tetőfelújítás, ácsmunkák, bádogosmunkák, tetőcserepezés, cserepezés, tetőfestés, ereszcsatorna szerelés, zsindelyezés, állokorcos tetőfedés, cserepes lemezek, ereszcsatorna tisztítás. Ingyenes felmérés az egész ország területén!

Kérdése van vagy ajánlatot szeretne?

Kérjen visszahívást!

Mesterembereink a lehető leghamarabb visszahívják Önt.
Az egész országban a helyszíni felmérés teljesen díjmentes!