Ingyenes felmérés országosan! +36 70 25 83 400

Nyári karbantartás: tetőfedő ács munkák

Tetőfedő ács munkák a tetőfelújításban

Tetőfedő ács munkák

A nyár az ideális időszak a tetőfedő karbantartási munkálatok és felújítások elvégzésére. A tető az otthonunk egyik legfontosabb része, hiszen védi a házat és a lakóit az időjárás viszontagságaitól. A tetőfedő ács munkák, a rendszeres karbantartás és a szükséges felújítások elvégzése hosszú távon megőrzi a tető állapotát és megelőzi a későbbi problémákat.

Nyári karbantartás: tetőfedő ács munkák

Tetőfedő ács munkák: átvizsgálás és tisztítás

Az első lépés a tetőfedő ács munkák során, ha  karbantartásról van szó, a tető alapos átvizsgálása és tisztítása. Ellenőrizni kell a tetőtérben vagy padlástérben lévő vízszivárgásokat, a meglazult vagy sérült tetőcserépeket, a repedéseket vagy hiányzó részeket. Továbbá, a felgyülemlett levél- vagy hulladéklerakódásokat is el kell távolítani a tetőről, mivel ezek gátolhatják a megfelelő vízelvezetést.

Tetőfedő ács munkák: vízszigetelés és szigetelőanyagok

A tetőszigetelés ellenőrzése és szükség esetén a felújítása is fontos része a nyári tetőfedő ács munkálatoknak, karbantartásnak. A meglazult, sérült vagy elöregedett szigetelőanyagok cseréje javítja a tető hőszigetelését és csökkenti a hőveszteséget a lakóterekben. Emellett a megfelelő vízszigetelés biztosítása is elengedhetetlen a nedvesség és a csapadék elleni védelem szempontjából.

Nyári karbantartás: tetőfedő ács munkák

Tetőfedő ács munkák: csatornák és lefolyók ellenőrzése

A csatornák és lefolyók rendszeres ellenőrzése és tisztítása létfontosságú a tető megfelelő vízelvezetéséhez. A nyári tetőfedő ács munkálatok során ellenőrizni kell a lefolyók állapotát, és eltávolítani az esetleges lerakódásokat, amelyek akadályozhatják a vízelvezetést. A csatornák és lefolyók tisztítása megelőzi a víz pangását és a tető károsodását.

Kérjen ajánlatot!

Amiben segíteni tudunk

Tetőfedés, tetőjavítás, tetőfelújítás, ácsmunkák, bádogosmunkák, tetőcserepezés, cserepezés, tetőfestés, ereszcsatorna szerelés, zsindelyezés, állokorcos tetőfedés, cserepes lemezek, ereszcsatorna tisztítás. Ingyenes felmérés az egész ország területén!

Kérdése van vagy ajánlatot szeretne?

Kérjen visszahívást!

Mesterembereink a lehető leghamarabb visszahívják Önt.
Az egész országban a helyszíni felmérés teljesen díjmentes!